Noile chei de impact Chicago Pneumatic

Gama CP69 reprezintă una dintre cele mai puternice, durabile şi confortabile game de chei de impact comparabile cu cele din clasa lor. Cu o gamă simplă, compusă din 2 modele, unul în formă de pistol şi unul cu mâner, noua gamă este ideală pentru lucrări de mentenanţă industrială şi aplicaţii grele, în special acolo unde puterea şi fiabilitatea echipamentelor contează.

Cheile de impact CP69 au fost reproiectate pentru a rezista chiar şi celor mai dure medii, în special expunerii la praf. Cu un cuplu de 2.600 Nm şi 700 lov/min, sunt potrivite pentru orice aplicaţie industrială.

Fiabilitatea este asigurată de dotarea acestora cu un sistem performant de ambreiaj, lubrifiat de o nouă baie de ulei, precum şi de un motor performant. Noua carcasă a ambreiajului, fabricată din aliaj de aluminiu, este protejată de un capac frontal de cauciuc care adaugă un plus de robusteţe echipamentului.

Gama CP69 combină într-un mod armonios puterea, durabilitatea şi confortul într-un pachet competitiv, destinat operaţiunilor de întreţinere şi aplicaţiilor industriale, pornind de la cele mai simple până la cele mai solicitante.

Best Tools Company Srl

Bvd. Iuliu Maniu Nr. 246, Sector 6., Bucureşti
T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89
office@best-tools.ro     www.best-tools.ro