KÄRCHER LANSEAZA NOILE APARATE DE GRADINA SI DE SPALAT CU PRESIUNE, CU ACUMULATOR, PENTRU UTILIZATORII PROFESIONISTI

Ca parte a „Kärcher Battery Universe” și fiind specializați  în domeniul lucrărilor de curăţare, Karcher lansează pe piaţă o serie de aparate cu acumulator robuste. Pachetul de aparate fără cablu „Outdoor Power Equipment” pentru utilizatorii profesionişti cuprinde mai multe aparate puternice de 36 V, printre care: suflante de frunze, ferăstraie cu lanţ, trimmere pentru gazon, foarfeci pentru tăiat gard viu, motocositoare şi suflante de frunze portabile și bineînțeles aparate de spălat cu presiune.

Autorităţile locale, companiile de construcţii, companiile care efectuează lucrări de curăţenie a clădirilor, firmele specializate în domeniul amenajărilor de grădini şi peisagistice şi agricultorii profită de opţiunile flexibile de utilizare, deoarece este posibilă efectuarea lucrărilor complet independent de alimentarea cu energie electrică de la reţea.

Eforturi reduse pentru funcţionare şi întreţinere

Noul „Outdoor Power Equipment” cu acumulator este extrem de rentabil. Astfel, aparatele profesionale generează costuri de operare mai reduse în comparaţie cu modelele care funcţionează pe benzină. Datorită modelelor robuste, precum şi a componentelor electronice sigure integrate şi a îmbinărilor stabile, acestea prezintă rezistenţă la şocuri şi vibraţii. Şi costurile de întreţinere sunt cu mult mai reduse în comparaţie cu modelele similare pe benzină. De exemplu, ferăstrăul cu lanţ cu acumulator CS 400/36 Bp dispune de un sistem de lubrifiere automată, ceea ce reduce semnificativ costurile de întreţinere şi îngrijire.

Ecologice şi confortabile pentru utilizator

Noile produse sunt extrem de silenţioase şi reprezintă, din acest motiv, alegerea ideală pentru utilizarea în timpul nopţii sau în zone sensibile la zgomot, în care se înregistrează un trafic ridicat de clienți. Fără niciun fel de gaze de ardere şi graţie nivelului redus de vibraţii, echipamentele cu acumulator sunt extrem de uşor de utilizat. În plus, mânerele ergonomice sau rotative ale aparatelor și greutatea redusă a acestora permit utilizarea confortabilă pe o perioadă îndelungată de timp.

Ferăstraiele cu lanț cu acumulator din seria CS

Cu ferăstraiele cu lanţ acţionate cu acumulator CS 400/36 Battery (36 V) de la Kärcher, se poate lucra independent de sursele electrice. Datorită unor măsuri preventive, aparatele din seria CS de la Kärcher garantează o manevrare fără riscuri. Astfel deblocarea de siguranţă împiedică pornirea involuntară a ferăstrăului. În cazul unui recul, protecţia la contralovitură opreşte imediat lanţul. De asemenea, opritorul cu gheară permite o ghidare sigură şi tăieri precise. În plus, lanţul poate fi tensionat fără efort cu butonul rotativ. Pentru a reduce necesarul de întreţinere curentă, ferăstraiele dispun de o lubrifiere automată a lanţului iar controlul nivelului de ulei se realizează printr-un indicator.

Aparatul de spălat cu presiune HD 4/11 C Bp

HD 4/11 C Bp de la Kärcher este primul curăţitor cu înaltă presiune cu acumulatori pentru utilizare profesională, poatând fi utilizat oriunde este nevoie, fără a fi condiţionat de amplasarea prizei sau a cablurilor prelungitoare. Datorită furtunului de aspirare, inclus în pachetul de livrare, este posibilă chiar şi funcţionarea complet autonomă atunci când sunt utilizate surse alternative de apă, cum ar fi rezervoarele. Din dotarea aparatului cu acumulatori face parte pistolul de înaltă presiune EASY!Force, care a primit numeroase premii pentru modul ergonomic de manevrare şi al cărui declanşator poate fi împins cu podul palmei în mâner. Astfel, după declanşare, nu mai este necesar niciun efort de susţinere.