TRENCHLESS ROMANIA CONFERENCE & EXHIBITION – REVOLUȚIONAREA INDUSTRIEI DE TEHNOLOGII TRENCHLESS

Cea de-a 8-a ediție a Conferinței și Expoziției Trenchless Romania va avea loc la București pe 6 iunie.

Devenit deja o tradiție evenimentul reunește și în acest an companii naționale și internaționale din industria de foraje orizontale dirijate. Evenimentul va prezenta cele mai noi tehnologii pentru reabilitarea fără șanțuri și echipamente de ultimă generație pentru tuneluri, reunind experți și profesioniști din industrie pentru o zi de inovație și colaborare.

Bazându-se pe succesul edițiilor anterioare, Conferința și Expoziția Trenchless Romania continuă să deschidă drumul în revoluționarea industriei de tehnologii trenchless din regiune. Participanții se pot aștepta la discuții captivante, prezentări informative și oportunități de networking care vizează promovarea progresului și sustenabilității în proiectele de infrastructură subterană.

Evenimentul din acest an va evidenția panouri specializate care se concentrează pe tehnicile de reabilitare fără șanțuri și cele mai recente progrese în echipamentele de tunel. Liderii din industrie vor împărtăși perspective, bune practici și soluții pentru a aborda provocările în evoluție din construcțiile subterane, oferind participanților o oportunitate unică de a rămâne în fruntea tendințelor din industrie.

Anual, evenimentul reunește peste 200 de companii naționale și internaționale din domeniu, producători și distribuitori de echipamente și tehnologii dedicate sectorului no-dig pentru foraj ghidat orizontal (hdd), pipejacking, microtunelare, reabilitare conducte (CIPP) și alte tehnologii fără șanț care sunt soluții ideale pentru instalarea de utilități subterane în zonele urbane cu trafic intens.

Participanți la eveniment:

  • Reprezentanți ai firmelor de construcții antreprenor/subcontractant;
  • Reprezentanți ai firmelor de consultanță și proiectare în domeniul infrastructurii și rețelelor de utilități publice;
  • Reprezentanții Ambasadelor și Camerelor de Comerț;
  • Reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu constructii (ARACO, PSC, APMCR);
  • Reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale (operatori);

Evenimentul este susținut de Trenchless Romania Club (Asociația Română pentru Tehnologii fără Trenchless), ISTT (Asociația Internațională pentru Tehnologii fără Trenchless), ARA (Asociația Română pentru Apă), GSTT (Asociația Germană pentru Tehnologii fără Trenchless), OGL (Asociația Austriacă pentru Tehnologii fără Trenchless), ARACO (Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții), PSC (Patronajul Societăților de Construcții).

Pentru mai multe detalii puteți contacta:

Maria Nae

Executive Director Trenchless Romania Club

maria.nae@trenchlessromania.ro

0724-550830