SKF ENLIGHT COLLECT IMX-1, MONITORIZARE AUTOMATĂ A UTILAJELOR, PENTRU O ROTAȚIE FIABILĂ

Solicitările tot mai exigente privind performanțele fabricilor pun o presiune din ce în ce mai mare asupra utilajelor de producție. Pentru a evita opririle neplanificate, echipamentele trebuie monitorizate mai des. Pe măsură ce verificărilor manuale în trasee de inspecție le sunt alocați timpi și resurse mai reduse, automatizarea acestui proces devine esențială.

Acum există o nouă modalitate de a asigura rotația fiabilă și o nouă modalitate de achiziție.

Sistemul de senzori SKF Enlight Collect IMx-1 vă permite să configurați un sistem automatizat de monitorizare a utilajelor, bazat pe soluții IoT în mediul cloud și pe analiză AI. Este wireless, ușor de extins și este conectat la centrele SKF de performanță a utilajelor rotative.

Senzorii IMx-1 transmit datele utilajelor monitorizate printr-o rețea celulară wireless, de energie redusă, al cărei rol este de a permite comunicarea cu un gateway, ocolind obstacolele fizice prezente de obicei în mediile industriale tipice. La rândul său, gateway este conectat la rețeaua de date a fabricii sau la internet, în vederea conectării la serviciile de monitorizare găzduite de SKF Cloud și la centrele SKF de performanță a utilajelor rotative. SKF Enlight Collect IMx-1 este un sistem complex, esențial pentru întreținerea proactivă și care vă permite să evitați opririle neplanificate.

SKF Enlight Collect IMx-1 accelereaza tranziția operațiilor de mentenanta către standardul industrial 4.0, prin îmbunătățirea disponibilității și vizibilității utilajelor în întreaga rețea de echipamente de producție. Comparativ cu sistemele de monitorizare cu fir, SKF Enlight Collect IMx-1 permite o reducere semnificativă a costurilor de instalare, o implementare și extindere rapidă.

Obțineți accesul la SKF Enlight Collect IMx-1 în baza achiziției unui abonament cu costuri fixe, pornind de la modele flexibile de afacere, ce combină cele mai noi tehnologii de conectare cu alte componente și servicii importante. Acest lucru vă permite să începeți să cumpărați fiabilitatea și disponibilitatea utilajelor sub forma unui serviciu plătit și deschide calea modelelor de afaceri bazate pe performanța utilajelor. Prin definirea performanței prioritare pentru dvs., obțineți o soluție adecvată afacerii și eliminați în același timp o mare parte din riscuri. Implementarea este rapidă și simplă, cu investiție redusă și puteți finanța programul din cheltuielile de operare (OPEX).

ELENA BOTEZATU

Marketing Communication Business Partner SKF Romania

romania@skf.com