GRUPUL INDUSTRIAL URBINATI: SOLUȚII FIABILE ȘI DE CALITATE SUPERIOARĂ PENTRU SECTORUL FORESTIER DIN ROMÂNIA

Grupul Industrial Urbinati, născut în 1980 din viziunea, pasiunea și abilitățile tehnice ale lui Nino Urbinati, a devenit o referință pe piața horticulturii italiene. Compania este acum un brand consacrat la nivel global.

Tehnologia Urbinati „Made in Italy” este recunoscută la nivel mondial datorită unei rețele de distribuitori care reprezintă cu fidelitate marca de peste treizeci de ani, în peste 100 de țări.

Urbinati deține o gamă largă de produse: semănat, umplere, transplantare, etichetare, destivuire, manipulare, semănat în alveole, spălare, decupare, tundere, irigare și germinare.

Silvicultură: Inovație și automatizare cu Urbinati

Reîmpădurirea reprezintă o componentă crucială în gestionarea durabilă a prețiosului patrimoniu forestier al României. În acest context, compania Urbinati se poziționează ca un partener strategic, oferind soluții tehnologice avansate și personalizate pentru pepinierele forestiere, contribuind astfel la optimizarea proceselor de reîmpădurire.

Pădurile românești, bogate în biodiversitate, necesită intervenții continue de reîmpădurire pentru a contracara efectele defrișărilor și ale schimbărilor climatice. Reîmpădurirea nu doar ajută la conservarea ecosistemelor locale, ci favorizează și sechestrarea carbonului, contribuind la atenuarea încălzirii globale. Grație experienței Urbinati, pepinierele forestiere românești pot beneficia de tehnologii inovatoare pentru a îmbunătăți eficiența și eficacitatea programelor de reîmpădurire.

Plantarea și Semănatul: Tehnologii Avansate pentru Pepinierele Forestiere

Urbinati a dedicat ani de cercetare și dezvoltare proiectării liniilor de semănat și transplantare specifice pentru diversele soiuri de semințe forestiere. Liniile de semănat forestiere Urbinati sunt concepute în funcție de nevoile clienților și pe baza soiului de semințe de arbori și arbuști: de-a lungul anilor, datorită colaborării cu pepinierele forestiere relevante, Urbinati a proiectat linii pentru semănatul și transplantarea coniferelor (pin, brad, molid), stejar, fag și arțar, cu soluții de ultimă generație complet personalizate.

  1. CARBB BIG-BALE breaker
  2. MC2120 soil mixer
  3. RN12 tray filler
  4. NI dibbling machine
  5. Drum seeder
  6. TELCOBAIM seeding cycle completion machine
  7. NTV conveyor belt

Urmăriți videoclipurile Urbinati despre silvicultură

Automatizare în pepiniere: eficiență și precizie

Automatizarea procesului de producție în pepinierele forestiere este una dintre soluțiile cheie pentru creșterea productivității și reducerea costurilor operaționale. Tehnologiile de la Urbinati, recunoscute la nivel global, oferă soluții de ultimă generație care automatizează procesele de lucru.

Urbinati: Un Partener de Încredere pe Piața Globală

De peste treizeci de ani, Urbinati se remarcă ca un punct de referință pe piața globală a horticulturii, datorită unei rețele de distribuitori care reprezintă cu fidelitate acest brand în peste 100 de țări. Tehnologia sa avansată, dezvoltată și perfecționată în Italia, este rezultatul unei inovații continue și a unei competențe profunde în acest sector.

Urbinati își aduce experiența și soluțiile personalizate pentru a sprijini pepinierele în creșterea randamentului lor cu ajutorul automatizării. Combinația dintre inovația tehnologică și atenția la nevoile specifice ale pieței locale face din Urbinati un partener ideal pentru a face față provocărilor de mediu și nevoilor companiilor.

Colaborarea cu o companie de top precum Urbinati reprezintă o oportunitate unică pentru piața horticolă și a plantelor forestiere. Urbinati oferă soluții tehnologice avansate, personalizate și de înaltă calitate care pot ajuta pepinierele forestiere din România să își optimizeze producția, să își îmbunătățească eficiența și să își crească profitabilitatea.

Echipa Urbinati va fi prezentă la INDAGRA

30 Octombrie – 3 Noiembrie

Romexpo Exhibition Center, Bucharest

https://www.urbinati.com/en/contacts-urbinati

https://www.urbinati.com/en

info@urbinati.com