ADVERTISING

INFLUENTÃ LA SCARÃ LARGÃ

Editorul revistei Easy Engineering – compania Wire Entertainment se află la intersecția unde ideile de astăzi întâlnesc inovațiile din viitor. Atrăgând o audiență de peste 100.000 de consumatori profesioniști din toate domeniile, Wire Entertainment îmbină conținutul de calitate înaltă cu grafică de talie mondială pentru a stârni curiozitatea prin trei branduri: Wire Entertainment, Revista Easy Engineering și Easy Engineering TV.

Wire Entertainment

Suntem o companie de producție media full-service. Dezvoltăm strategii, creăm și implementăm creativ conținut transfrontalier. Talentul creativ reprezintă inima companiei, alcătuită din jurnaliști, videografi, fotografi și designeri profesioniști.

Misinuea noastră? Să conectăm brand-ul dvs. cu întreaga lume, într-o manieră unică.

Pachete de promovare complexe

Datorită pachetelor de promovare complexe oferim un mix de servicii inovatoare adaptate la piata de astazi. Acestea includ: advertising in revistele Easy Engineering print/digital, promovare pe canalele online proprii, social media, video productie la cele mai inalte standarde (in-house) si distributie a materialelor video pe canelele proprii (Easy Engineering TV – www.tv.easyengineering.ro) si social media.

Pentru intrebari in legatura cu modalitatile de promovare, va stam la dispozitie.

Ciprian Rotaru
ciprian@easyengineering.ro

Tel: +40.767.290.362
Tel: +40.742.050.076

Productie video: www.wire-entertainment.com 

Distributie video: www.tv.easyengineering.ro