DESPRE NOI

Engineering the future

Revista Easy Engineering abordează cu pasiune lumea tehnologiilor profesionale, relatând despre cele mai inovatoare produse existente astăzi. Cu o grafică de talie mondială, încântă și starnește curiozitatea cititorilor depășind granițele imaginației și furnizând valoare prin subiecte de calitate.

Cititorii Easy Engineering văd lumea diferit. Unde unii văd haos, aceștia observă oportunitatea. Sunt lideri cu viziune globală, inovatori, profesioniști, dețin factorul de decizie și au influență. Sunt inteligenți și devin tot mai inteligenți. Sunt în permanentă căutare de idei și soluții noi.

 

Plan editorial

Variat, tratând subiecte de interes, de la cele mai noi tehnologii industriale până la subiecte de știință ori informații de actualitate, expuse simplu și obiectiv.

 

Secțiuni

Easy Engineering este singura revistă din lume care creează conexiuni între toate domeniile tehnologiei de ultimă oră.

 

Rubrici

Cateva din rubricile tratate sunt: TECH, SOLUTIONS, TOOLS, HI-TECH, BEHIND THE MACHINE, SOFTWARE, SPECIAL REPORT, NEWS, AUTO, LOGISTICS, CONSTRUCTION EQUIPMENT, INDUSTRY, INTERVIEW, FAIR și multe altele.

 

CONEXIUNI

Datorită multitudinii de subiecte interesante pe care le prezentăm, creăm conexiuni între subdomeniile tehnologice și industriale, astfel încât toți profesioniștii, indiferent de ramura în care activează, pot găsi informații relevante domeniului lor, ce le vor eficientiza munca și îmbunătăți viața.

 

ÎN CONTACT PERMANENT CU INDUSTRIA

Suntem în permanență în contact cu tehnologiile actuale prin intermediul producțiilor noastre precum filmele de prezentare industriale on-site și interviurile cu persoane cheie din domeniu. Participăm în mod regulat la cele mai importante expoziții tehnice la nivel mondial.

Datorită experienței noastre jurnalistice știm exact ce trebuie filmat și ce întrebări trebuie să punem. Suntem parteneri cu o mare varietate de companii și instituții pentru a furniza valoare pe termen lung.

 

INFLUENTÃ LA SCARÃ LARGÃ

Editorul revistei Easy Engineering – compania Wire Entertainment se află la intersecția unde ideile de astăzi întâlnesc inovațiile din viitor. Atrăgând o audiență de peste 100.000 de consumatori profesioniști din toate domeniile, Wire Entertainment îmbină conținutul de calitate înaltă cu grafică de talie mondială pentru a stârni curiozitatea prin trei branduri: Wire Entertainment, Revista Easy Engineering și Easy Engineering TV.