PERFORMANTÃ DE LIPIRE DEMONSTRATÃ CU TESA ACXPLUS

De ani de zile, tesa® ACXplus a fost soluția de lipire de încredere și de înaltă calitate pentru aplicațiile dificile. Benzile dublu adezive din spumă acrilică tesa® ACXplus vă sprijină nevoia de libertate de proiectare și viteză, îmbunătățind în același timp eficiența și productivitatea. De încredere și pe care se bazează industrii precum: căile ferate, camioane și alte vehicule speciale (ambulanțe, rulote, caravane etc.), marină (bărci, iahturi), clădiri – ferestre, uși, indicatoare și multe altele.

Tesa lucrează pentru a rezolva provocările legate de lipire

Sortiment complet de benzi din spumă acrilică pentru toate cerințele de aplicații. Gama tesa largă de produse îndeplinește toate cerințele de aplicații. De exemplu, produsele tesa sunt disponibile în diferite grosimi pentru a îndeplini cerințele privind spațiile de proiectare sau pentru a compensa suprafețele aspre și neuniforme. 

Decenii de experiență pe piață pentru un know-how și asistență aprofundată privind aplicațiile 

De ani de zile, inginerii au avut încredere în tesa® ACXplus pentru a lipi permanent diverse materiale și suprafețe – rapid, ușor și fiabil. De la transportul feroviar și vehiculele speciale la fabricarea metalelor și industria construcțiilor. 

Un efort de echipă pentru o potrivire perfectă 

Experții noștri tehnici de la Centrele noastre de soluții pentru clienți (CSC) vă vor ajuta la fiecare pas, testând materialele dvs. și soluțiile noastre până când se va găsi o potrivire perfectă. 

O echipă de experți la dispoziția cliențiolor și pentru provocările lor

Echipa tesa de vânzări dedicată vă va sprijini cu know-how-ul pe care îl adună în întreaga lume pentru a găsi produsul și procesul de aplicare potrivite pentru provocarea dvs. de lipire.