TME PREZINTĂ PLATFORMA TECH MASTER EVENT

Ai proiecte pe care ai dori să le arăți lumii? Cauți o platformă inovatoare și creative care să îți permită să faceți acest lucru? Site-ul Tech Master Event este locul ideal! Este perfect pentru adepții din lumea tehnologiei care iubesc să experimenteze și să creeze.

Echipa noastră găsește în mod constant modalități din ce în ce mai interesante de a depune proiecte, motiv pentru care am creat turneul Tech Master Event Tournament ’24, desfășurat pe tot parcursul anului. Este o oportunitate excelentă pentru oricine dorește să devină campion în diferite categorii (de exemplu, campion în domeniul educației, campion Arduino Cloud sau campion în domeniul renovării).

Oameni din întreaga lume – din Europa, Africa, Asia și alte continente – își depun proiectele! Nu îți fă griji pentru faptul că ești la început de drum. Creativitatea contează! Autorii celor mai bune idei nu vor primi doar premii în bani, ci și faimă și recunoaștere. Lasă lumea să-ți descopere geniul, e timpul pentru cele cinci minute de glorie! 

Tech Master Event este un proiect al companiei poloneze Transfer Multisort Elektronik, unul dintre cei mai mari furnizori de componente electrice și electronice, echipamente de atelier și automatizări industriale din lume.

Ești gata pentru o provocare? Aruncă o privire pe techmasterevent.com și dă-ți frâu liber imaginației și creativității – titlurile de campionat te așteaptă!

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

https://www.tme.eu/ro/about-us/tech-master-event