SKINTOP ® : PESTE 40 DE ANI DE INOVAȚIE ȘI FIABILITATE

Compania elvețiană LAPP TEC AG dezvoltă, produce și furnizează soluții sofisticate din plastic pentru grupul LAPP activ la nivel internațional – de la ideea de produs până la lansarea în serie. Presetupele SKINTOP® de la liderul global de piață LAPP sunt un exemplu al excelenței companiei elvețiene.

Compania, care este specializată în tehnologia materialelor plastice, a fost fondată la Schaffhausen în 1989 de Siegbert și Andreas Lapp, fiii fondatorului companiei Oskar Lapp. Specialiști bine calificați, producători renumiți de matrițe prin injecție din regiune, au fost motivul cheie al deciziei de a înființa uzina de turnare prin injecție a Grupului LAPP în Elveția. Odată cu mutarea la Diessenhofen în 1998, producția a fost extinsă treptat. Astăzi, cei 60 de angajați produc peste 120 de milioane de piese din plastic pe an și procesează peste 1.000 de tone de granulat de plastic. Punctul culminant al producției de turnare prin injecție: presetupe SKINTOP ® .

Introducerea SKINTOP ® la târgul comercial Hannover Messe în 1978 a adus pe piață un design revoluționar – o presetupă realizată din material nemetalic care nu a trebuit demontat pentru instalare. Sistemele universale sunt rapide gata de utilizare: pur și simplu introduceți cablul, strângeți la valoarea recomandată a cuplului și instalarea este completă! Astăzi, gama variată de presetupe SKINTOP ® îndeplinește aproape toate cerințele aplicațiilor cu o gamă inegalabilă de materiale, design și inovație continuă.

Inovația și optimizarea sunt cele mai relevante cuvinte cheie pentru colegii elvețieni LAPP, care acordă o mare importanță dezvoltării lor ulterioare. LAPP TEC își extinde continuu expertiza în tehnologia materialelor plastice, cu investiții anuale de milioane. În ultimele luni, s-a investit foarte mult în flexibilitatea și capacitatea de producție. Holger Fender este Managing Director al filialei elvețiane LAPP Swiss AG și este, de asemenea, șeful LAPP TEC AG din octombrie 2023. El este mândru de cele mai recente evoluții: „Ne-am mărit masiv capacitățile. De exemplu, am introdus o nouă linie de asamblare, care corespunde unei creșteri cu 25% a capacității de asamblare automată. Avem în spate ani de creștere rapidă și acum suntem pregătiți pentru următorii pași.”

Acești pași vor duce la livrări mai eficiente. „O performanță de livrare de peste 95% trebuie să fie standardul și suntem deja pe cale de a realiza acest lucru”, spune Fender. El continuă: „La LAPP TEC avem o mulțime de oameni extrem de motivați și angajați, care doresc întotdeauna să optimizeze procedurile și procesele, astfel încât să obținem tot ce este mai bun pentru clienții noștri. Suntem pentru fiabilitate și încredere, aceasta este prioritatea noastră principală! Iar clienții noștri, care sunt convinși de marile produse SKINTOP ® , onorează echipa LAPP TEC cu angajament și fiabilitate în livrare. Vom continua să urmărim în mod constant standardele noastre înalte în viitor.”