KMW SYSTEMS ESTE ACUM DISTRIBUITOR AL SISTEMELOR DE SECURITATE AJAX

KMW Systems și-a extins portofoliul de produse, devenind astfel distribuitor oficial al sistemelor de alarmă wireless de la Ajax, recunoscute pentru performanțele extraordinare pe care le oferă.

Cu o prezență în peste 93 de țări, sistemele de alarmă Ajax oferă utilizatorilor confortul unei vieți sigure prin punerea la dispoziție a unor soluții inovatoare și fiabile de securitate, a căror performanțe au fost demonstrate la nivel internațional, devenind cel mai premiat sistem de alarmă wireless din Europa. 

“Colaborarea cu Ajax ne permite completarea portofoliului cu soluții de securitate wireless performante, soluții destinate atât persoanelor fizice cât și companiilor ce își doresc un plus de siguranță. Sistemele de alarmă Ajax sunt complexe, dar simplu de gestionat cu ajutorul aplicațiilor special dezvoltate pentru iOS, Android și desktop.” – a declarat Dl. Mihai Stanciu, Manager Tehnic la KMW Systems.

Sistemele Ajax puse la dispoziția utilizatorilor de distribuitorul KMW Systems sunt soluții eficiente de securitate ce contribuie semnificativ la protejarea locuințelor și a afacerilor datorită multiplelor avantaje pe care le oferă:

-Protecție 24 de ore din 24;

-Configurare și monitorizare de pe telefon/desktop, cu ajutorul unor aplicații dedicate;

-Funcționare wireless, având baterii incluse cu o durată de funcționare de 5 -7 ani;

-Conexiune stabile între hub și senzori asigurată printr-un mecanism anti-jamming și criptare AES256;

-Compatibilitate cu diverse dispecerate care pot monitoriza sistemul și pot interveni atunci când se declanșează o alarmă;

-Asigură protecție atât la interior, cât și la exterior cu ajutorul unei game largi de detectori disponibili (de mișcare, de fum, de temperatură, de inundații, de geam spart, pentru uși și ferestre, monoxid de carbon);

-Detectorii Ajax sunt imuni la animalele de companie și previn alarmele false;

-Este integrabil cu sisteme de supraveghere video;

-Echipamentele au un design modern, sunt discrete și pot fi integrate cu ușurință în orice decor.

Mai multe detalii despre sistemele de alarmă wireless Ajax se găsesc pe www.kmw.ro.

KMW Systems este unul dintre principalii jucători de pe piața sistemelor de securitate din România, ce oferă soluții profesionale și competitive de supraveghere video, videointerfonie, control acces și efracție. Cu un portofoliu propriu de produse, dar și echipamente ale unor branduri consacrate la nivel mondial, oferta KMW Systems răspunde cu succes necesitaților din piața de peste 16 ani.

 

KMW Systems Iasi

Telefon 0232.247.288

Email: sales@kmw.ro

Iasi, Str. Sâmbetei,Nr.6

 

KMW Systems Bucuresti

Telefon 031.425.1607

Email: bucuresti@kmw.ro

București, Bd.Lacul Tei, Nr. 1-3, clădirea ISPE, camera 609