MANUSILE GARANT MONTARE FARA URME SI VOPSIRE CONFORM LABS

În premieră la A+A 2019, din Düsseldorf, Hoffmann Group a prezentat noile mănuşi multifuncţionale GARANT fără silicon. Ce au special? Atât mănuşile de montaj cât şi cele de protecţie la tăiere sunt nu doar lipsite de orice urmă de silicon, dar sunt şi fabricate într-un mediu de producţie fără silicon.

De aceea, mănuşile nu lasă nici amprente, nici alte urme pe suprafeţele sensibile şi sunt predestinate pentru folosirea în industria construcţiilor auto şi în cea a vopselurilor. Ambele modele de mănuşi corespund standardelor EN 388; EN 420 precum şi fişei standard VDMA 24364 pentru substanţe care slăbesc vopseaua (conformitate LABS). Cea din urmă a fost verificată şi confirmată de institutul Fraunhofer din Stuttgart.

Mănuşile GARANT fără silicon, pentru montaj, sunt recomandate pentru utilizări industriale uşoare. Aceste mănuşi oferă un confort remarcabil la purtare şi o rezistenţă foarte mare la frecare. Mănuşile îşi datorează proprietăţile speciale unui tricot fin dimensiunea 15, un amestec de nailon şi spandex, şi stratului de acoperire rezistent din poliuretan.

Mănuşile GARANT fără silicon, pentru protecţie împotriva tăierii, sunt ușoare şi conving şi prin adaptarea lor foarte bună. Materialul purtător din tricot fin, cu dimensiunea 18, din fir special cu spandex şi nailon, face ca mănuşa să se adapteze foarte bine şi să fie extrem de flexibilă. Astfel, aceasta permite o dexteritate înaltă, necesară la manevrarea precisă a componentelor mici şi tăioase. Un strat rezistent din poliuretan asigură o prindere excelentă şi protejează mâinile în mod eficient împotriva rănirilor.

Puteţi comanda chiar de acum noile mănuşi multifuncţionale GARANT fără silicon, din catalogul Hoffmann Group 2019/2020 precum şi prin eShop. Mănuşile sunt în mărimi de la 7 la 11.

www.hoffmann-group.com