SUZUKI VITARA – TEHNOLOGIE SI STIL CU UN PLUS DE VERSATILITATE

Apariție radiantă definită de forță și energie. Vitara te aduce în lumina reflectoarelor oriunde ai merge. Cu un design autentic și sete de condus atât în oraș, cât și off-road, te vei bucura de o experiență autentică de condus într-un SUV bine definit la exterior și rafinat la interior.

Faruri LED

Noile faruri LED cu bandă luminoasă de culoare albastră îi oferă noului Vitara un look special, dintr-un univers futurist.

Elemente de design autentice Suzuki

Esența limbajului de design Suzuki, precum grila robustă cu 5 fante și bara față proeminentă decorată cu elemente cromate îi oferă un look stilat și modern noului Vitara.

Lumini de zi cu tehnologie LED și faruri de ceață

Luminile de zi cu design unic sunt formate din blocuri optice LED poziționate vertical. Farurile de ceață, esențiale pentru vizibilitate în condiții nefavorabile de drum, sunt de asemenea oferite ca dotare standard.

Habitaclu Premium

Odată urcat la bordul noului Vitara, te vei regăsi într-o lume rafinată, plină de materiale de calitate. Un spațiu în care fiecare buton, comandă sau indicator se poziționează în jurul tău natural, ergonomic. Bucură-te de un interior de care îți va fi greu să te desparți!

SPAȚIU INTERIOR CE OFERĂ O SENZAȚIE PREMIUM

Partea superioară a bordului a primit noi materiale, moi, pentru a întări sentimentul de calitate superioară din habitaclu.

DISPLAY LCD DE 4.2 INCH

Un ecran LCD multicolor este amplasat în centrul instrumentarului de bord pentru a-i oferi șoferului informații precise despre funcționarea vehiculului, pe care acesta se poate baza. Ecranul cu grafică dinamică poate afișa o gamă largă de informații despre o varietate de funcții, precum modurile de rulare ALLGRIP, forțele G, puterea și cuplul motorului și fluxul de energie prin sistemul Mild-Hybrid, printre altele. Cu atât de multe informații la îndemână, călătoria ta nu va mai duce lipsă de distracție niciodată.

SPAȚIU GENEROS PENTRU BAGAJE

Portbagajul noului Vitara se remarcă prin deschiderea largă și pragul de încărcare poziționat jos, dar mai ales prin volumul de 710 l atunci când bacheta spate este rabatată complet.* Astfel, ești sigur că poți lua cu tine toate obiectele de care ai nevoie.

STRONG HYBRID 140V

Sistemul Strong Hybrid este unul compact, ușor, ce poate funcționa în mod hibrid sau pur electric. Acesta combină motorul DUALJET de 1,5 litri, o unitate motor/generator electric, un power pack format dintr-o baterie Li-ion și un invertor și o transmisie AGS.

Unitatea motor/generator permite deplasarea în modul pur electric și asistă motorul termic în timpul accelerării. Mai mult, unitatea motor/generator permite deplasarea pur electrică în marșarier și poate contribui cu extra cuplu când ambreiajul este decuplat, pentru schimbări de treaptă mai line.

Atunci când vehiculul se deplasează cu viteză constantă, unitatea motor/generator electric folosește o parte din puterea produsă de motorul termic pentru a genera electricitate, ceea ce mărește autonomia pur electrică, reduce consumul și creează condițiile unei deplasări silențioase.

În timpul decelerării, unitatea motor/generator electric recuperează o mare parte din energie pe care o folosește pentru a reîncărca bateria și a menține un nivel ridicat de energie stocată.

Transmisie AGS (Manuală Robotizată)

Transmisia Manuală Robotizata îmbină beneficiile unei transmisii manuale cu cele ale unei transmisii automate pentru a oferi schimbări prompte de treaptă. Mai mult, cele șase repoarte și etajarea acestora contribuie la consumul redus de combustibil.

Motor DUALJET 1.5

Motorul de 1,5 litri oferă un consum redus de combustibil, emisii scăzute și niveluri superioare de cuplu și putere. Economia excelentă de combustibil este atinsă printr-o serie de inovații.

Injectoarele duble amplasate în vecinătatea supapelor de admisie și raportul de compresie crescut asigură o combustie eficientă. Temperaturile de ardere sunt coborâte și pierderile de combustibil sunt reduse de sistemul performant de recirculare a gazelor (EGR), în vreme ce culbutorii cu role reduc pierderile cauzate de frecare.

Mai mult, sincronizarea supapelor de admisie și evacuare este optimizată de sistemul VVT (temporizare variabilă a supapelor).

Unitate Motor/Generator electric MGU

În ciuda design-ului compact, noul motor electric oferă o putere maximă de 24 kW și un cuplu maxim de 60 Nm. Acesta poate pune lin în mișcare autovehiculul și poate susține accelerarea, sau îl poate propulsa pur electric (fără intervenția motorului termic) la viteze mici, la viteze de croazieră sau la deplasarea cu spatele, pentru o experiență de condus silențioasă și un consum redus de combustibil.

Tracțiune integrală ALLGRIP

“Un automobil care poate face față drumurilor accidentate și care poate ajunge acolo unde automobilele trecutului doar visau”. Sub această filosofie, am creat în 1970 primul nostru vehicul cu tracțiune integrală.