EXPO BOOTHS & FORMULA STUDENT @ HIGH PERFORMANCE ENGINEERING SOLUTIONS 2024

Evenimentul ce reunește cei mai mulți experți din România în proiectare și simulare,  High Performance Engineering Solutions 2024, se va întâmplă în perioada 4-5 Aprilie, în Brașov [Hotel Kronwell****].

High Performance Engineering Solutions 2024 rămâne un eveniment dedicat celor mai performante tehnologii digitale ce acoperă întreg procesul de dezvoltare-producție: design, manufacturare, simulare (structural, CFD, electromagnetic, optică, systems & embedded software), IoT, realitate virtuală și augmentată, digital twins.

Evenimentul aflat la cea de-a XVI-a ediţie, face parte din proiectul INAS de a construi o comunitate importantă de informare și socializare pentru companii, institute de cercetare și universități. Puteți adăuga evenimentul în calendarul dumneavoastră AICI.

Invited Speakers

 • Ansys Inc – Luca Scardaoni, Regional Sales Director – Balkans
 • MESco POLAND – Stanisław Wowra, Vice-president MESco Poland
 • Continental Automotive Romania – Cristina Dragan, Thermal Solution Expert
 • VITESCO TECHNOLOGIES Romania – Nicolae Badulescu, Simulation Engineer
 • Moldex3D – Marton Besze, Account Manager EMEA
 • ELMA Electronics – Ovidiu Baciu
 • Universitatea Dunarea de Jos – Prof. Lorena Deleanu
 • SDC VERIFER – Oleg Ishchuk, COO
 • Autoliv – Cosmin Boricean, Engineering Team Leader CAE
 • MAVIS Innovation & Technology Transfer Center – Alexandru Plesoianu
 • WaveLink Technology – Mihail Lupescu & Cora Ionică

Hands-On

Dorim ca în fiecare an HPES să fie un eveniment captivant și plin de oportunități interesante. Continuăm așadar sesiunile practice Hands-On in cadrul cărora veți avea posibilitatea de a parcurge sub îndrumarea tehnicilor INAS, topicuri ce țin de domeniul structural, CFD si Electromagnetics,  completând astfel agenda principală a evenimentului.

Expo

Noutatea acestui an o reprezintă zona standurilor expoziționale unde veți găsi companii de renume, precum: Vitesco, Continental, IAR Brașov, Ford Celeritas, POLITEHNICA București, 2Space, UPT Racing Team, Softronic, SDC Verifier, Seth Dynamics, Preh, Novelic, Prosys, FEV, 4 Multiphysics și mulți alții.

Outdoors

Finalul primei zile de conferința, vine cu un moment special, si anume turul Bisericii Negre, urmat de o cină festivă la Braseria Luther, unde veți avea ocazia să socializati într-un cadru relaxant.

Formula Student

A doua zi aduce oportunități speciale pentru studenți cu o zonă dedicată lor începând de la ora 14:00. Accesul este gratuit, iar studenții vor primi  informații despre programele educaționale, licențele gratuite, acces la platforme de training. Nu in ultimul rand vor putea învață din experiența altor colegi care au beneficiat de programele educaționale Ansys si care au reușit sa realizeze proiecte excepționale sub atentă îndrumare a cadrelor didactice universitare. Parte din aceste proiecte vor fi expuse pe toată durata conferinței.

Agenda Eveniment

Agende Hands-on (sesiuni paralele)

Formular de Înregistrare

Formular de Rezervare Camera de Hotel

Dacă nu vă puteți înregistra utilizând formularul online de mai sus, vă rugăm descărcați de AICI formularul de înregistrare în format PDF, pe care după completare vă rugăm să îl transmiteți către office@inas.ro.