NOUL VOLKSWAGEN ID.7 POATE FI VĂZUT ÎN CENTRELE COMERCIALE ȘI LA DISTRIBUITORII VOLKSWAGEN DIN REȚEAUA PORSCHE ROMÂNIA

Vârful gamei complet electrice Volkswagen ID.7 va fi expus pentru vizionare în magazinul MOON CITY E-mobility Lounge din Băneasa Shopping City, în centrele comerciale din țară și la distribuitorii Volkswagendin rețeaua Porsche România. De asemenea, limuzina electrică ID.7 rămâne în continuare disponibilă pentru comenzi în varianta cu pachetul de specificații Pro, echipat cu o baterie cu capacitate netă de 77kWh și un motor electric de 286 CP, care asigură automobilului o autonomie maximă de 620 de kilometri. Cu o arhitectură aerodinamică de excepție, optimizată pentru vehicule electrice, o generație mai nouă și mai eficientă de propulsoare și echipat cu tehnologii deosebit de utile și de înaltă calitate, sedanul complet electric Volkswagen ID.7 reprezintă un nou pas în evoluția mobilității, oferind șoferilor mobilitate electrică la un nou nivel, precum și un confort premium pentru pasageri. 

„Modelul ID.7 este deosebit de important pentru Volkswagen. Este o combinație unică de precizie, eleganță și autonomie ce stabilește un nou standard de calitate, design și performanță pentru automobilele electrice. Suntem extrem de încântați să îl prezentăm publicului larg care vizitează centrele comerciale în perioada Sărbătorilor, dar și clienților noștri, pe care îi așteptăm la sediile distribuitorilor Volkswagen din rețeaua Porsche România să descopere performanța mobilității complet electrice, redefinită cu nou ID.7”, spune Bogdan Florea, director marcă Volkswagen autoturisme, Porsche România.

Volkswagen deschide comenzile pentru sedanul său complet electric ID.7, modelul disponibil inițial fiind cel echipat cu pachetul de specificații Pro, cu o autonomie de până la 620 kilometri (WLTP), la un preț de 53.335€. 

Limuzina electrică ID.7 va fi disponibilă și în varianta de lansare specială 1st Edition – cu trei opțiuni de echipare: 1st Edition, 1st Edition Plus și 1st Edition Max – care include o serie de echipamente suplimentare comparativ cu modelul Volkswagen ID.7 Pro. De asemenea, Volkswagen va completa gama ID.7 și cu un model echipat cu o baterie de 86kWh, astfel încât automobilul să poată parcurge până la 700 km fără încărcare.