ENDRESS POWER ROMANIA, SOLUȚII COMPLETE PENTRU INDUSTRIE

Endress Power România SRL a apărut în anul 2006 din dorinţa de a oferi pe piaţa din Europa de Est, utilaje şi maşini pentru industrie şi construcţii de cea mai bună calitate.

Astfel, au început să reprezinte companii de prestigiu din Europa, producători cu experienţă în domeniul industrial. În gama lor de produse găsiţi atât utilaje pentru construcţii (excavatoare, încărcătoare frontale, buldoexcavatoare), cât şi pentru logistică (stivuitoare, transpaleti). Mai multe detalii se pot afla accesând www.utilajepro.ro.

Este important pentru clienţi să aibă un partener apropiat atât ca suport tehnic, cât şi că locaţie. De aceea, Endress Power România sunt prezenţi cu birouri de Vânzări, Depozit şi Service în Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca şi echipaje mobile de service locate în Bacău şi Galaţi.

Service-ul şi mentenanța sunt asigurate de echipe mobile care intervin în cel mai scurt timp la locaţia clientului.

Performanţele din vânzări sunt susţinute de un pachet de servicii complete: Închirieri echipamente, Finanţare, Servicii Post-Vanzare.

Unul dintre produsele inovative este electrostivuitorul EFL302 – primul stivuitor electric pentru exterior cu tehnologie Li-Ion.

Pentru a grăbi trecerea de la utilajele diesel la cele electrice, producătorul a luat un saşiu de stivuitor cu motor cu ardere internă, cu avantajele aferente – cadru robust, anvelope mari şi o gardă la sol ridicată, şi a montat pe acesta un motor electric şi un acumulator Li-Ion.

Produsul rezultat, adresat cumpărătorilor care nu trebuie să îşi mai facă griji pentru mentenanță şi costul combustibilului, îmbină avantajele unui electrostivuitor cu cele ale unui motostivuitor diesel.

Capacitatea bateriei este de 80V/220Ah, iar încărcătorul este de 65Ah, astfel încât timpul de încărcare este în jur de 3,5 Ore.

Timpul de folosire depinde de condiţiile de lucru. În mod normal, se poate lucra timp de aproximativ 4-5 ore.

Bateria Li-ion poate fi încărcată cu până la 20% în 28 de minute pentru o utilizare normală, iar portul de încărcare are oprire automată atunci când este încărcat complet. Are o o garanţie de 5 ani şi o durată de viaţă de peste 6 ani (peste 2.000 de cicluri).

Temperatura ambiantă pentru utilizare este între -20°C ~ 45°C, iar intervalul normal de temperatură de încărcare a bateriei este între 0°C ~45°C.R.

Prietenos cu mediul înconjurător oferind, în același timp, cel mai mare spaţiu pentru picioare – de aproximativ 1.5 ori mai mare decât întâlnim la modelele clasice.

Noul design al sasiului scade centrul de greutate, făcându-l mai stabil. Greutatea mai uşoară reduce consumul de energie şi costul total de funcţionare.

Bateria Li-ion este acumulatorul viitorului!

Comparată cu o baterie standard plumb-acid, observăm următoarele beneficii reale:

  • Încărcare rapidă:5 ore VS 8 ore sau mai mult pentru Plumb-acid;
  • Fără întreţinere, pe când bateria standard cu plumb şi acid necesită întreţinere regulată;
  • Durabilă: peste 2000 cicluri VS 500 – 1000 cicluri pentru pb-acid;
  • Economie de energie – În comparaţie cu rata de încărcare de 80% a bateriilor standard, rata de încărcare a bateriilor Litiu-ion este de 98%, economisind astfel 25% din costul energetică;
  • Sigură: Bateria cu Litiu-ion a trecut teste riguroase, inclusiv coliziune, extrudare, împungere, ardere, temperatură ridicată şi scăzută pentru garanta siguranță în utilizare;
  • Rezistență la schimbările de temperatura: Bateriile cu Litiu-ion funcționează optim în intervalul de temperatură -20℃ +60℃;
  • Fără poluare: Nu există riscul contaminării cu metale în timpul procesului productiv al bateriilor cu litiu-ion. Nu se va produce ceata acidă atunci când se utilizează bateriile. Bateria cu litiu-ion este benefică pentru bunăstarea mediului nostru.