CAMION FEST, EDIȚIA DE TOAMNA 2023, REVINE!

Cefin Trucks, unul dintre cele mai mari parcuri de vehicule comerciale și semiremorci rulate multi-brand din România, și unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, a organizat o nouă ediție a tradiționalului eveniment Camion Fest. 

Evenimentul organizat de Cefin Trucks de două ori pe an, ajuns la a 20 a ediție, a devenit deja locul tradițional de întâlnire al specialiștilor din piața vehiculelor comerciale rulate. Peste 250 de camioane rulate multibrand, oferte speciale și o atmosferă de festival i-au așteptat pe vizitatori. 

În cadrul târgului au fost expuse peste 250 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, autobasculante, autobetoniere și utilaje de construcții. 

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții, trade-în și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor mărcilor. AIC Trucks deține și o divizie de consultanță în servicii financiare, AIC Financial Services, care găsește rapid soluții de finanțare personalizate și competitive pentru clienți. 

Într-o permanentă adaptare la nevoile clienților, compania AIC Trucks este un partener stabil care vine în întâmpinarea tuturor cerințelor acestora și ale pieței prin servicii integrate ce cuprind toate sectoarele de activitate.

„ Cu fiecare ediție a evenimentul Camion Fest venim cu noutăți către clienții și partenerii noștri, strângând pe parcursul perioadei premergătoare toate cerințele pieței, nevoile și facilitățile la care putem răspunde prin oferta Cefin Trucks. Este un prilej de a reîntâlni cu parteneri din industrie și cu clienții noștri care așteaptă ofertele speciale. Obiectivul nostru este să menținem permanent un parc de produse cu multe variante pentru clienți. Iar planul de dezvoltare la nivel de companie AIC Trucks, ne ajută să menținem acest nivel, având în vedere și extinderea portofoliului de produse noi, de mărci, de posibilități de trade în, dar și serviciile de consultanță pentru finanțare și rețeaua de service” a declarat Paul Draniceanu, Directorul diviziei de vehicul rulate, Cefin Trucks. 

AIC Trucks are o vastă experiență de peste 25 de ani în distribuția de vehicule comerciale și autobuze, precum și în servicii integrate pentru adăugarea de valoare clienților săi: rețea extinsă de service-uri proprii, servicii financiare, divizie de vehicule comerciale second hand multibrand.

După lansarea cu succes a brandului Ford Trucks în România, cu peste 3.500 de unități livrate până în prezent, lider de piață în segmentul vehiculelor de construcții și specializate, și a brandului Otokar (autobuze și camioane ușoare Atlas),  AIC Trucks anunță cu ocazia evenimentului Camion Fest în premieră și noul brand intrat în portofoliul companiei: Piaggio Commercial, că importator și distribuitor în România, acoperind astfel și segmentul de până la 2,8 t, reprezentat de camionul urban Piaggio NP6 .

Portofoliul AICT oferă astfel clienților soluții comerciale pentru o gama largă de greutăți transportate: până la 2,8 T GVW cu Piaggio Commercial, între 7-15 T GVW cu Otokar Atlas, respectiv peste 18 T GVW cu Ford Trucks. Pentru transportul de persoane, portofoliul include și gama Bus, oferită de Otokar.

AIC Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est, parte din rețeaua proprie de service-uri, AIC Service Network. Acesta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

Despre AIC Trucks: 

Compania are o istorie de 28 de ani în sectorul automotive românesc, că furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, fiind cunoscută că fiind unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale.

AIC Trucks este orientat către client și își adaptează constant strategia pentru a satisface cerințele clienților și pentru a adăuga valoare afacerilor lor prin ofertele integrate de produse și servicii.

Din 2017 AIC Trucks este importatorul exclusiv al Ford Trucks în România, începând cu anul 2023 adăugând în portofoliu și mărcile Otokar (autobuze și camioane Atlas) și Piaggio Commercial.

Ford Trucks este lider de piață, în România, atât pe segmentul de vehicule specializate, cât și pe cel de construcții, cu un plan ambițios de a-și extinde cota de piață în segmentul autotractoare pentru transport internațional.

Cefin Trucks, divizia de camioane rulate, parte a AIC Trucks, integrează servicii de cumpărare, trade-în și vânzare de camioane și semiremorci second hand multibrand.

AIC Financial Services, este divizia de consultanță în servicii financiare, care găsește rapid soluții de finanțare personalizate și competitive pentru clienți.

AIC Service Network, parte a Grupului AIC, este cea mai mare rețea proprie de service pentru camioane din România și una dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est, cu 8 locații deținute. Oferă servicii complexe mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

 Cifra de afaceri a AIC Trucks în 2022 a fost de 82 de milioane/euro, iar operațiunile totale din grupul de automotive au depășit 120 de milioane/euro. Numărul total de angajați este de aproximativ 400.