SOLUTIILE INOVATOARE DE DEPOZITARE CREEAZàUN PARTENERIAT MAI PUTERNIC BILKA-DEXION

Excelența în acoperișuri marca BILKA

BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfăcând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.

Identificarea nevoilor unice de depozitare ale BILKA

Confruntat cu provocarea de a depozita eficient diverse produse, inclusiv role din tablă de oțel expuse la intemperii, BILKA a căutat o soluție cu care să-și eficientizeze procesele de depozitare atât pentru materiile prime, cât și pentru produsele finite.

Soluția personalizată Dexion

Dexion, cunoscută pentru experiența sa în sistemele pentru manipularea materialelor și soluțiile personalizate de depozitare, a intervenit cu sistemul său de rafturi pentru paleți P90. Conceput pentru adaptabilitate și extindere viitoare, soluția a abordat nevoile de depozitare imediate și în evoluție ale BILKA, punând accent pe înțelegerea cerințelor specifice ale clientului.

Consolidarea depozitării în aer liber

Abordând provocările depozitării în aer liber, Dexion a implementat sisteme de rafturi cantilever cu acoperișuri de protecție, sporind rezistența la condițiile meteorologice severe. Această configurație a asigurat longevitatea și siguranța materialelor valoroase ale BILKA, demonstrând capacitatea Dexion de a oferi soluții robuste de depozitare în aer liber

Afaceri repetate: o dovadă a succesului

Parteneriatul în curs a dus la peste 20 de comenzi, inclusiv îmbunătățiri ale sistemelor existente și inovații precum implementarea rafturilor mobile pentru arhivare. Acest parteneriat de durată subliniază excelența Dexion în livrarea proiectelor, calitate și suport post-vânzare și a susținut BILKA în realizarea de vânzări record.

Concluzie: un parteneriat construit pe încredere și inovație

Colaborarea BILKA-Dexion exemplifică sinergia dintre înțelegerea nevoilor clienților și furnizarea de soluții profesionale de depozitare de înaltă calitate. Pe măsură ce BILKA se extinde, Dexion rămâne un aliat esențial, oferind sisteme de depozitare durabile și eficiente care contribuie la cerințele în evoluție din industria construcțiilor.