RINAC SE ASOCIAZÃ CU DEXION PENTRU A REVOLUTIONA LOGISTICA LA RECE ÎN INDIA

Suntem mândri să anunțăm parteneriatul nostru strategic cu Rinac, o companie pionieră în infrastructura lantului de aprovizionare pentru mărfurile ce necesita temperatură controlata (cold chain) si construcție modulară (clean modular constructions) , cu sediul în Bangalore, India.

Înființată în 1994, Rinac a devenit un lider în proiectarea, producția, instalarea și punerea în funcțiune a proiectelor la cheie pentru logistica la rece. Printr-o abordare vizionară, au servit cu succes industrii diverse, inclusiv horticultură, lapte și produse lactate, produse marine, carne, pui, produse gata de consum, ospitalitate, îngrijire medicală, farmaceutică, depozitare și logistică refrigerată.

Ei au o prezență internațională care se întinde în Sri Lanka, Nepal, Bangladesh, Bhutan, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Kenya, Uganda, Tanzania, Congo și Nigeria, demonstrând angajamentul lor față de excelența globală.

Parteneriatul nostru marchează un moment semnificativ pentru Rinac, permitându-le să integreze sisteme de rafturi și stelaje din oțel de ultimă generație, precum și soluții semi-automate în ofertele lor cuprinzătoare.

Dexion face parte din Gonvarri Material Handling și a autorizat Rinac să distribuie produse și soluții pe piața indiană sub brandul Constructor.

“Suntem încântați să ne unim forțele”, spune domnul Sukumaran, Director Executiv al RINAC India Limited. “Reputația noului nostru partener pentru calitate se aliniază perfect cu angajamentul nostru față de excelență în infrastructura logistică la rece si în construcțiile modulare din componente prefabricate. Astfel, îmbunătățește capacitatea noastră de a oferi soluții de clasă mondială clienților noștri, inclusiv marilor corporații precum ITC, Britannia, Tata, Reliance, Nestle și multe altele.”

Experiența Rinac, împreună cu soluțiile noastre inovatoare de depozitare, îi poziționează ca alegerea principală pentru companiile care caută soluții personalizate, fiabile și eficiente în India.

“Misiunea noastră a fost întotdeauna să redefinim calitatea continuu, asimilând noi abilități pentru a stabili standarde mai ridicate pentru performanță”, spune domnul Soji Abraham, CEO, RINAC INDIA Limited. “Acest parteneriat se aliniază perfect cu viziunea noastră de a fi lideri în industrie, asigurând un viitor mai bun pentru investitori și angajați deopotrivă.”

Cu un partener de încredere precum Rinac, putem extinde prezența noastră în India. Angajamentul comun față de satisfacția clienților și accentul pe inovație creează o sinergie care promite soluții revoluționare pentru piața indiană.