LAPP CREAZĂ SOLUȚII PENTRU VIITOR

LAPP este întotdeauna în linia întâi atunci când este vorba de noi tendințe și inovație. Din acest motiv vor fi din nou prezenți la SPS în Nuremberg, unde vor prezenta o gamă completă de servicii. „Este unul din cele mai importante puncte de întâlnire din domeniul automatizărilor și reunește idei și afaceri”, spune Karl Heckl, CSO LA EMEA – U.I. Lapp GmbH. 

În același ton cu noua prezentare a companiei, alive by LAPP , vizitatorii standului expozițional vor experimenta modul în care compania din Stuttgart aduce la viață industria automatizărilor: produsele de înaltă calitate LAPP , nu numai că reprezintă soluții holistice, ci acestea devin soluții pentru sisteme complete, pentru industrie și clienți. Acest lucru este vizibil în special în simularea unei aplicații de la standul LAPP , care arată funcția și calitatea produselor înglobate, pe tot parcursul perioadei în care se desfășoară târgul.

Tehnologia de transmitere a datelor Ethernet Industrial pentru cabluri cu o singură pereche (SPE) înlocuiește magistralele existente și standardizează tehnologia rețelelor IP , fiind din ce în ce mai importantă pentru compania din Stuttgart. Aici LAPP lucrează de mai mulți ani împreună cu alți producători de renume din rețeaua de parteneri SPE la un standard uniform pentru industrie. La SPS, LAPP va prezenta pentru prima data prototipuri de conectori și switch-uri SPE împreună cu patch-corduri și cabluri cu o singură pereche de conductori.

Portofoliul este completat de primele cabluri Advanced Physical Layer (APL) cu rata de transmitere mai mare și bandă largă, care asigură alimentare și date pe o singură pereche de conductori, reprezentând un pas important pentru procesele de automatizare, prin modificarea paradigmei cablării în instalațiile industriale, inclusiv în medii cu pericol de explozie. Vizitatorii își pot crea o părere despre primul cablu Ethernet APL  la standul nostru de la târgul din Nuremberg.

LAPP privește spre viitor

Nicio privire spre viitor nu trebuie ratată: LAPP este creator de idei, tehnologii și mai presus de toate, creator de soluții inteligente. Toate vor putea fi vizualizate la standul din cadrul expoziției “FutureLab”.

Aici, LAPP va prezenta primele cabluri bio. Acestea includ ETHERLINE® FD bioP Cat.5e pentru Ethernet Industrial, care a fost dezvoltat împreună cu BASF și a cărui izolație exterioară este parțial realizată dintr-un polimer pe bază de porumb. În plus, LAPP va mai prezenta un cablu din PVC pe bază de compuși bio. ÖLFLEX® Classic FD 810 a fost realizat împreuna cu producătorul texan Westlake. Cu eKanban, LAPP aruncă, de asemenea, o privire interesantă asupra logisticii digitale de mâine, destinate gestionării eficiente a magaziilor de cabluri. 

Mai mult, posibilitatea dezvoltată de LAPP de a identifica produsele folosind inteligența artificială (AI) printr-un software de recunoaștere a imaginilor, arată cât de simple pot fi procesele de comandă și cumpărare în viitor: de la o simplă fotografie cu smartphone-ul până la comandă, utilizatorii soluției au nevoie de doar câteva secunde.

Experimentați live produse și soluții

Unul dintre punctele culminante de la standul târgului din acest an, vine din nou zona prezentărilor și a discuțiilor deschise cu specialiștii LAPP, în ENABLER STAGE. Aici, experții LAPP aruncă o privire asupra lumii de mâine și asupra problemelor, tehnologiilor, tendințelor și inovațiilor care deja pun în mișcare industria de astăzi. Se va discuta despre cablul de Ethernet cu o singură pereche, Ethernet-APL, fibră optică, materiale verzi și compuși bio, compatibilitate electromagnetică, tehnologie zeroCM de la LAPP și ÖLFLEX® CONNECT.

Deținătorii biletelor, care nu pot aștepta până la începerea târgului, vor avea ocazia să participe în prealabil la un eveniment digital prin intermediul platformei “SPS on air” în săptămâna dinaintea târgului, cu numeroase discuții despre problemele actuale și inovațiile din industrie. LAPP este prezent și aici, cu lucrări precum “Cablurile de fibră optică – comunicații pentru rețele industriale de viitor”, prezentarea sistemului LAPP Fibre Fast Connect și o prezentare despre “Viitorul automatizării proceselor: Ethernet-APL in focus”.

ETHERLINE® FD bioP Cat.5e 

Izolația exterioară a cablului ETHERLINE® FD bioP Cat.5e este compusă parțial dintr-un biopolimer obținut din porumb.

Porofoliul Lapp Ethernet cu o singură pereche.

LAPP oferă un portofoliu complet pentru aplicații Ethernet cu o singură pereche.