DEXION ROMÂNIA – EXCELENTÃ ÎN SOLUTII DE DEPOZITARE PENTRU O LUME ÎN MISCARE

Dexion România reprezintă un nume de referință în industria soluțiilor de depozitare, situându-se în fruntea furnizorilor globali din acest domeniu. Ne mândrim cu o lungă tradiție și o experiență vastă în dezvoltarea și implementarea de sisteme de stocare eficiente și inovatoare. Suntem parte a prestigioasei familii Gonvarri Material Handling, alături de alte companii renumite din industria depozitării, cum ar fi Constructor, Kasten, Stålteknik, Lampe și Kaufman. În acest articol, vă invităm să descoperiți mai multe despre Dexion România, misiunea noastră, portofoliul nostru extins de produse și servicii, precum și angajamentul nostru de a oferi soluții de depozitare de înaltă calitate în întreaga lume.

Misiunea Dexion România: Satisfacerea nevoilor clienților prin soluții inovatoare

Misiunea noastră fundamentală este să susținem clienții în toate aspectele depozitării, începând de la proiectarea și planificarea depozitului până la instalarea și mentenanța sistemelor de rafturi metalice. Suntem convinși că o depozitare eficientă este esențială pentru succesul oricărei afaceri, indiferent de industrie sau dimensiunea acesteia. Prin urmare, ne-am asumat responsabilitatea de a dezvolta soluții inovatoare care să ajute clienții să lucreze mai rapid, mai eficient și mai profitabil.

Gonvarri Material Handling, sub umbrela căreia ne desfășurăm activitatea, include companii de top din industria depozitării, cu o prezență globală puternică. Cu proiecte implementate pe aproape toate continentele lumii, am demonstrat că suntem pregătiți să facem față celor mai complexe provocări în domeniul depozitării. Fie că sunteți o corporație internațională sau o afacere locală în creștere, Dexion România vă poate furniza soluții personalizate pentru depozitul dumneavoastră.

O istorie bogată de inovație și performanță

Compania Dexion are o istorie impresionantă, pornind de la fondarea sa de către Demetrius Comino. În anul 1947, Comino a creat conceptul “Dexion Slotted-Angle,” o inovație care a introdus sistemele de depozitare reglabile și a stabilit bazele pentru dezvoltarea ulterioară a sistemelor de rafturi pentru paleți și rafturi cu polițe. Astăzi, continuăm tradiția de excelență și inovație, oferind clienților noștri soluții de depozitare de ultimă generație.

O prezență globală și oferirea de soluții personalizate

Cu unități de producție în Germania, România, Finlanda, Suedia și Cehia, suntem în măsură să oferim clienților noștri din întreaga lume soluții logistice personalizate. De la rafturi clasice pentru paleți la sisteme de stocare complet automatizate, suntem pregătiți să vă ajutăm să exploatați la maximum spațiul disponibil în depozitul dumneavoastră. Avem peste 1.300 de angajați în Europa și suntem prezenți în diverse regiuni ale lumii, precum Africa, Orientul Mijlociu, SUA, Canada, America de Sud și Australia, cu o rețea extinsă de distribuție. Oriunde vă aflați, noi suntem aici pentru a vă sprijini în nevoile dumneavoastră de depozitare.

Soluții de depozitare Dexion în România: O poveste locală de succes

În 2006, fabrica românească din Râșnov, lângă Brașov, a fost înființată cu ajutorul specialiștilor britanici, reprezentând o investiție de 12 milioane de euro într-o unitate cu o suprafață de 12.500 de metri pătrați. În prezent, Dexion Storage Solutions în România se mândrește cu o cifră de afaceri de 60 milioane euro și cu peste 400 de angajații. 

Unitatea de producție din Râșnov găzduiește și alte departamente majore cu un rol esențial în succesul Grupului, cum ar fi Centrul de Suport Vânzări, o echipă de 45 ingineri specializați, care realizează proiectarea sistemelor de depozitare  pentru toate proiectele ofertate de către birourile de vânzări ale Grupului, echipa de Dezvoltare Produse a Grupului care proiectează noile produse Dexion și Laboratorul de Testare care asigură că aceste noi produse sunt realizate în concordanță cu cele mai stricte reglementări în domeniu.

O gamă completă de produse pentru depozitare

Dexion România oferă o gamă completă de produse și soluții pentru depozitare, adaptate pentru a satisface cele mai diverse nevoi ale clienților noștri. Indiferent dacă aveți nevoie de soluții pentru construcții noi, renovări sau modernizări, suntem alegerea logică atunci când căutați o soluție de depozitare ușor de utilizat, care să vă economisească timp și bani.

Printre produsele noastre se numără:

-Rafturi pentru paleți: Oferim soluții de depozitare pe paleți pentru toate industriile, astfel încât să găsiți întotdeauna soluția potrivită nevoilor dumneavoastră. Rafturi clasice, rafturi pe baze mobile (MOVO) rafturi cu navete radiocomandate, rafturi gravitaționale, adoptăm împreună soluția care se potrivește cel mai bine afacerii dumneavoastră.

– Rafturi metalice cu polite: Sistemele noastre de rafturi metalice cu polite sunt potrivite pentru depozitarea produselor de mici dimensiuni, pornind de la un singur raft și până la instalații vaste.

– Mașini de depozitare: Controlate prin intermediul calculatorului, mașinile de depozitare verticale se integrează cu ușurință în sistemul de management al depozitelor existente.

– Cantilever: Pentru depozitarea sigură și organizată a bunurilor lungi și grele.

– Optimizarea spațiului de lucru: Ne angajăm să vă ajutăm să îmbunătățiți fluxul de lucru al afacerii dumneavoastră. și eficiența globală prin crearea unui mediu de lucru și depozitare de primă clasă.

– Accesorii: Gama noastră de accesorii de siguranță și securitate completează și personalizează configurația instalației dumneavoastră

– Sistemul Compactus: O soluție atractivă și modernă pentru a organiza si economisi spațiul în arhive și în spațiile  din birouri.

– Rafturi cu cadre din plasă pentru muzee: Protecția operelor de artă împotriva prafului, luminii și vibrațiilor.

– Sistemul Sysco: Sisteme pentru birouri, arhive, muzee și biblioteci, unde depozitarea în siguranță este crucială, iar spațiile disponibile sunt mici.

– PALOMAT®: Ideal pentru manipularea și gestionarea paleților goi la nivelul podelei, fără accidente umane în timpul manipulării, fără deteriorări ale paleților.

Soluții de depozitare pentru toate industriile

Cu o experiență vastă și o rețea globală, Dexion România oferă soluții de depozitare care se pot adapta aproape oricărei industrii. Ne mândrim cu capacitatea noastră de a satisface cele mai dificile cerințe de depozitare, de la industria auto la aviație, la sectorul alimentar și băuturi, transport și industria maritimă. Cu o serie de produse suplimentare și opțiuni personalizate, vă asigurăm că eficiența, protecția și siguranța depozitelor dumneavoastră sunt la cel mai înalt nivel.

Soluții personalizate pentru depozitare

Fiecare afacere are nevoi unice de depozitare, și suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate care să corespundă cerințelor dumneavoastră specifice. Fie că aveți nevoie de sisteme de depozitare pentru depozite mari, sau sunteți în căutarea soluțiilor pentru depozite de dimensiuni mai mici, vă putem ajuta să găsiți cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră. Contactați-ne pentru a discuta nevoile dumneavoastră, iar echipa noastră de experți vă va ajuta să vă proiectați și să vă implementați sistemul de depozitare perfect.

Servicii complementare pentru o experiență completă

Pe lângă gama noastră variată de produse, oferim și o serie de servicii complementare pentru a vă ajuta să vă gestionați eficient depozitul:

– Inspecția rafturilor: Suntem conștienți că rafturile Dexion sunt realizate la cea mai înaltă calitate, dar depozitele pot prezenta pericole ascunse. Inspecția periodică a rafturilor este esențială pentru siguranța și eficiența depozitelor.

– Instalarea rafturilor: Fie că aveți nevoie de un singur raft sau de o instalare complexă, echipa noastră experimentată vă poate ajuta să implementați sistemul de depozitare cu precizie și eficiență.

– Asistență și Întreținere: Asigurarea operațiunilor sigure în depozit înseamnă acceptarea responsabilității pentru inspectarea și întreținerea regulată a produselor de depozitare.

– Cursuri și Seminarii: Oferim cursuri și seminarii pentru echipa dumneavoastră pentru a asigura înțelegerea importanței siguranței depozitului.

Finalizarea proiectelor cu o echipă de profesioniști

Echipele noastre experimentate de profesioniști în vânzări și proiectare vă stau la dispoziție pentru a vă oferi o combinație valoroasă de cunoștințe, orientare și asistență practică în alegerea soluției de depozitare potrivite pentru afacerea dumneavoastră. Cu un accent deosebit pe sănătate, siguranță și mediu, suntem aici pentru a vă ajuta să aveți succes în gestionarea depozitelor dumneavoastră.

Concluzie

Dexion România este un lider mondial în soluții de depozitare, oferind produse și servicii de înaltă calitate pentru clienții noștri din întreaga lume. Cu o istorie de inovație și o rețea globală, suntem pregătiți să vă ajutăm să obțineți cel mai bun potențial din depozitul dumneavoastră. Contactați-ne astăzi și descoperiți cum Dexion România vă poate ajuta să transformați gestionarea depozitelor într-un proces mai eficient și mai profitabil. Suntem aici pentru a vă susține în fiecare pas al drumului dumneavoastră către succes.

www.dexion.ro