Compact in delicate environments, such as on bridges, over pipes and close to residential areas, with the DD105 OSC model variant. The oscillatory drum eliminates vertical vibrations for high performance and non-damaging oscillation movement.

VOLVO CE PREZINTA COMPACTORUL OSCILANT DE 10 TONE

Dotate cu tehnologie de oscilație nouă, compactorul tandem DD105 OSC oferit de Volvo Construction Equipment are abilitatea de a efectua cu eficiență operațiuni de compactare în zone delicate, cum ar fi pe poduri, deasupra conductelor și în apropierea zonelor rezidențiale.

Compactorul de asfalt DD105 OSC de 10 tone oferit de Volvo Construction Equipment este construit pentru eficiență, asigurând un nivel sporit de profitabilitate și minimizând totodată consumul de combustibil, emisiile și zgomotul.

Beneficiind de flexibilitatea oferită de tehnologia de oscilație creată de Volvo, care elimină vibrațiile verticale, utilajul DD105 OSC asigură o performanță înaltă în compactare, producând o mișcare oscilatorie care nu cauzează defecțiuni. Aceasta transferă mai puțin stres pe suprafața înconjurătoare, permițând compactarea în zonele de aplicare mai delicate, cum ar fi pe poduri, deasupra conductelor și în apropierea zonelor rezidențiale.

Echipat cu un tambur cu lățimea de 1.680 mm (66,1 inci) prevăzut cu o teacă din oțel aliat călit și rezistent la abraziune, modelul DD105 OSC este acționat de un motor D3.8 Volvo avansat, conform cu Tier 4 Final, care ajută acest utilaj robust să obțină un nivel înalt de performanță.

Compactare adaptată în mai puține treceri

Pe lângă tehnologia de oscilație, adaptarea la diferite șantiere de lucru este, de asemenea, ușoară. Datorită posibilității de a utiliza un tambur cu opt setări de amplitudine sau doi tamburi, se pot face modificări în funcție de mediul înconjurător și adâncimea materialului, ceea ce sporește și mai mult versatilitatea utilajului. Selectarea amplitudinii celei mai adecvate condițiilor prezente și grosimii materialului îi permite operatorului să obțină un nivel înalt de calitate a lucrărilor în mai puține treceri.

Utilajul DD105 OSC este construit să lucreze din greu și dispune de caracteristici proiectate cu gândul la operator. Apărătoarea de cabină deschisă cu certificare ROPS/FOPS și cabina închisă opțională combină confortul, controlul și vizibilitatea pentru a asigura un mediu productiv al operatorului. De la nivelul scaunului cu suspensie pneumatică, operatorul beneficiază de o vedere impresionantă asupra șantierului, precum și de linii vizuale neobstrucționate până la tambur și barele de stropire, sporind siguranța și precizia în compactare. Vederea asupra curbelor și obstrucțiilor este sporită de volanul amplasat într-o parte, ceea ce sporește precizia în compactare. Elementele de control și pârghia de comandă poziționate ergonomic sporesc manevrabilitatea, operatorul putându-se baza pe funcția de control anti-derapare pentru a încărca și descărca cu ușurință utilajul fără a deteriora îmbrăcămintea rutieră.

Nivel inegalabil de performanță

Pentru a face față diferitelor condiții de pe șantier, compactorul tandem Volvo DD105 OSC este echipat cu caracteristici care asigură un strat final de asfalt neted și uniform. Sistemul de vibrație al tamburului le permite operatorilor să obțină densitatea dorită în cadrul diferitelor aplicații, prin utilizarea unei forțe centrifuge înalte și a opțiunii cu 8 amplitudini. La amplitudinile corecte, compactorul funcționează în mod mai eficient, ajutând operatorii să obțină un strat final de înaltă calitate în mai puține treceri.

Utilajul DD105 OSC dispune de un sistem automat de umezire a tamburului de top prevăzut cu triplă filtrare, care asigură o acoperire uniformă cu debit variabil pentru a preveni colectarea materialului. Prevăzut cu caracteristici care includ pompe principale și secundare, bare de stropire principale și secundare pentru fiecare tambur, duze cu deservire manuală și racloare de tambur, sistemul automat de umezire a tamburului conferă un nivel inegalabil de eficiență pentru o disponibilitate maximă a utilajului.