DEMOLEAZA SI RECONSTRUIESTE: VIITORUL ESTE CU CUPELE DE CONCASOARE MB CRUSHER. ECHIPAMENTELE MB CRUSHER PENTRU SANTIERE SUSTENABILE

Construcția are un impact puternic asupra mediului. Consumă resurse naturale, produce deșeuri și generează, de asemenea, poluare. Este o industrie în continuă creștere, din cauza cererii crescânde de infrastructură și locuințe și este, de asemenea, o preocupare pentru sustenabilitate. Acesta este motivul pentru care se depun multe eforturi pentru a reduce impactul asupra mediului: și aici intervine MB Crusher.

Folosirea cupei de  concasor cu fălci MB Crusher pentru a recicla molozul și a-l transforma în produse reutilizabile este o modalitate rapidă și ușoară de a aborda problema sustenabilității.

Cupa de concasor MB Crusher este un accesoriu care permite utilajelor de construcții să zdrobească și să recicleze betonul și alte deșeuri de construcții direct pe șantier.

Atunci când o clădire sau o structură este demolată, molozul și resturile sunt de obicei transportate la un depozit de deșeuri: în schimb, cu ajutorul unei cupe de concasor, resturile sunt zdrobite și reciclate în materiale noi. Nimic nu este aruncat la gunoi!

Și așa a procedat o companie din Ucraina, care a instalat un concasor cu fălci BF80.3 S4 pe un excavator JCB 220 pentru a zdrobi molozul provenit din demolare, în material util pentru substrat stradal. Înainte duceau materialul la groapa de gunoi, acum au pe șantier un produs gata făcut pe care îl pot folosi pentru următorul proiect de construcție sau pentru a-l revinde.

Folosirea unei cupe de concasare cu fălci MB Crusher pe șantierul de construcții reprezintă o etapă hotărâtoare pentru companii: nu numai că sunt eliminate călătoriile la groapa de gunoi, dar sunt reduse costurile de transport și sunt conservate resursele naturale. Materialele concasate și reciclate sunt adesea mai ieftine și mai sustenabile decât materialele proaspăt extrase, ceea ce aduce economie de bani pentru companii și, în același timp, poate fi benefic pentru mediu.

Prin urmare, este destul de ușor de înțeles de ce utilizarea cupei MB Crusher devine foarte populară în acest sector, datorită și diferitelor modele potrivite pentru toate tipurile și modelele de utilaje de exploatare, de la mini-excavatoare la excavatoare mai grele, mini-încărcătoare și încărcătoare, cum ar fi JCB 4CX de la o companie din Republica Cehă.

Prin echiparea încărcătorului cu o cupă de concasor MB-L160, aceștia au reușit să creeze un centru de reciclare cu adevărat compact și versatil pe șantier. Prin urmare, nu numai că economisesc bani, dar fac și profit.

Versatilitatea echipamentelor MB Crusher permite utilizarea acestora într-o varietate de proiecte de demolare și construcție: de la lucrări rezidențiale la scară mică până la proiecte de infrastructură la scară mare.

Unul dintre principalele avantaje ale utilizării unei cupe de concasor MB Crusher este faptul că poate fi utilizată la fața locului: acest lucru înseamnă că materialele nu trebuie să fie transportate, costurile de transport sunt reduse și emisiile asociate transportului sunt reduse.

În Slovacia, reziduul de beton a fost concasat pentru a crea baza pentru noul strat, totul s-a făcut pe șantier cu un buldoexcvator JCB 3CX și cupa de concasor MB-L160. Betonul vechi nu a părăsit șantierul și a devenit o resursă.

Datorită zgomotului redus și versatilității lor, cupele MB Crusher sunt ideale pentru lucrul în zonele urbane: în Spania, un concasor cu fălci BF60.1 a fost montat pe un Volvo EW160C pentru a reduce molozul provenit din demolare.

Utilizarea cupelor de concasor pentru reciclarea molozului de construcții este o metodă inovatoare și durabilă în sectorul de demolare și reconstrucție. Prin reducerea deșeurilor, conservarea resurselor și reducerea costurilor, unitățile de concasare MB au potențialul de a reduce semnificativ impactul activităților de construcție asupra mediului în întreaga lume.

Noi acordăm prioritate sustenabilității. Folosim cupe MB Crusher.

https://www.mbcrusher.com/it/ro/