INDIA, AFRICA, MEXIC SI ORIENTUL MIJLOCIU: JURNALUL DE BORD AL MB CRUSHER

Roma nu a fost construită într-o zi, știm asta. Astăzi, însă, timpul înseamnă bani, iar antreprenorii care lucrează pe șantierele pentru lucrări Importante trebuie să facă față unor complexități logistice, unor reglementări stricte de mediu, unor termene din ce în ce mai strânse și unor marje de profit din ce în ce mai restrictive.

Un amestec de dificultăți, ușor de depășit de către cei care au avut clarviziunea de a utiliza echipamentele MB Crusher în locul, sau în paralel cu instalațiile tradiționale: da, pentru că, indiferent dacă șantierul se află în mijlocul unui centru urban sau se extinde în locații îndepărtate, orice proiect poate deveni mai rapid și mai ușor, dacă pe utilajele de operare existente deja la fața locului ,se instalează un echipament de la MB Crusher.

A avea un șantier eficient înseamnă să faci lucrurile cât mai repede, mai ieftin și la cea mai înaltă calitate posibilă, cu respectarea termenelor și satisfacerea clienților pentru a maximiza profiturile. 

Cum se realizează? Haideți să începem călătoria.

Ziua 1, India: un oraș nou-nouț în statul Maharashtra

Maharashtra este unul dintre cele mai importante centre comerciale și industriale din India, așa că nu este surprinzător faptul că guvernul central investește în continuare în infrastructura din această zonă.

Provocarea pentru Bhoomi Earthmovers Pvt Ltd a fost aceea de a construi un oraș complet nou, ținând cont de termenul strâns, de gestionarea deșeurilor – în special de acumularea unor cantități uriașe de granit extras în timpul excavațiilor. 

Pentru a realiza aceste lucrări, a ales să folosească un concasor cu cupă MB Crusher BF90.3 montat pe excavatorul SY220, care a transformat deșeurile de pe șantier – în acest caz, bolovani de granit – în agregate pentru reutilizare. Un avantaj competitiv important, care a permis companiei indiene să economisească costurile de șantier, să scurteze termenele de execuție și să îmbunătățească procesele și productivitatea.

Ziua 2, Egipt: nu este o oază în mijlocul deșertului, ci noua capitală administrativă

O economisire zilnică de până la 67.000 de lire egiptene pentru proiectul de construcție de peste 700 de kilometri pătrați pentru noua Capitală Administrativă din deșertul egiptean. Cu ajutorul cupei de concasor BF120.4, antreprenorul egiptean a reușit nu numai să economisească bani, ci și să asigure eficiența lucrărilor fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

dav

Instalat pe excavatorul Doosan DX340, concasorul cu fălci MB Crusher a jucat un rol fundamental în refolosirea rocilor existente, în agregate de înaltă calitate, gata de utilizare, fără a fi nevoit să se confrunte cu obstacole precum lipsa drumurilor, creșterea prețurilor materialelor și coșmarurile logistice. 

Zilele 3 și 4, de la Mexic la Arabia Saudită: noua cale ferată conduce la o parcare subterană?

S-a văzut faptul că alegerea echipamentelor MB Crusher permite reducerea cheltuielilor, in ceea ce privește productivitatea și sustenabilitatea, chiar și în cazul proiectelor de construcții de mare anvergură. Aceleași avantaje, combinate cu versatilitatea extremă, se aplică și atunci când se lucrează pe distanțe mari. 

Cum ar fi, de exemplu, în proiectul de construcție a “Tren Maya”, o linie de cale ferată de 1 500 de kilometri care traversează pădurea Yucatán, unde echipamentele MB Crusher au făcut posibilă reutilizarea materialului extras fără a obliga companiile să suporte lungi termene de execuție și cheltuieli pentru aprovizionare. 

Sau ca, în centrul Riyadh, Arabia Saudită, punctul central al Vision 2030, unde, cu ajutorul cupei de concasor BF80.3, problemele logistice pentru un proiect de excavare de 20 de metri adâncime au fost complet eliminate.

De la cea mai profundă pădure până la dunele deșertului, trecând prin centrul orașului: toate locurile în care dificultățile logistice ale unui proiect par diferite, dar au de fapt aceeași greutate. Pe de o parte, pădurea, sau deșertul, unde ajungerea la șantier este complicată din cauza legăturilor puține și a timpilor lungi. Pe de altă parte, orașul, unde reglementările privind circulația și utilizarea vehiculelor și a materialelor sunt din ce în ce mai stricte. Probleme diferite, o singură soluție: amplificați potențialul utilajului dumneavoastră de exploatare prin instalarea unui echipament MB Crusher pentru a simplifica logistica, a reduce costurile și a proteja mediul înconjurător.

Poate că Roma, cu MB Crusher ar fi fost construită într-o zi. Sau puțin mai mult. Cine știe.