MB Crusher – Echipamente ideale pentru șantierele din zone îndepărtate

Sunt multe de spus despre șantierele de construcții din zonele îndepărtate, unde de multe ori tot ce este necesar nu este la îndemână, dar, în cele din urmă, întrebarea este întotdeauna aceeași: cum poate fi simplificată munca, cum se poate economisi timp și bani?

În cele mai multe cazuri, tot ceea ce este necesar pentru proiect se află la mare distanță. Nu există drumuri, nu există infrastructură, chiar și forța de muncă are adesea dificultăți în a ajunge la șantier. Pe scurt, deci, dezvoltarea acestor proiecte necesită o planificare atentă, în special în ceea ce privește logistica. Și, mai presus de toate, necesită o analiză atentă pentru a nu risipi resursele. Cu excepția cazului…

Cu excepția cazului în care acționăm SMART, Simplificând operațiunile pentru a reduce la Minimum deșeurile, deplasările și consumul, folosind Accesorii care perfecționează mașina de lucru și permit recuperarea tuturor materialelor, ceea ce duce la reducerea numărului de camioane și la câștiguri de Timp.

Interesant? Haideți să aflăm cum s-au organizat în unele șantiere îndepărtate.

Hotel 5* la munte 

Transportarea materialelor de construcție în vârful unui munte nu este o sarcină ușoară, dar clientul a găsit o soluție inteligentă cu un BF80.3, cu care și-a transformat excavatorul Sany SY200C într-un adevărat concasor cu fălci. Acesta a refolosit piatra locală pentru a produce agregatul necesar, eliminând deplasările cu camionul și costurile de achiziționare de material nou. 

Să ajungi în vârful muntelui este o provocare, dar acolo unde merge excavatorul, merge și cupa MB Crusher, fără a fi nevoie de transport suplimentar.

Un drum la înălțime 

Construirea unui drum la mare altitudine prezintă o serie de probleme, de la dificultatea de a găsi materialul necesar până la complexitatea logisticii. Încă o dată, munca inteligentă prin instalarea unui accesoriu MB Crusher pe un excavator Hyundai R210 s-a dovedit a fi o strategie eficientă. Proiectul s-a desfășurat conform programului și toate provocările logistice au fost depășite. Nu numai atât, concasoarele cu fălci MB Crusher sunt proiectate cu precizie pentru a permite operatorilor să stabilească dimensiunea producției de material concasat în funcție de cerințele specifice ale proiectului.

Cea mai practică alegere …. MB Crusher!

Prin urmare, concasorul cu cupă MB Crusher pare a fi soluția cea mai practică pentru a revoluționa procesul de concasare a materialelor în zonele îndepărtate, unde accesul la concasoarele tradiționale este limitat, costisitor sau nepractic.  Și este așa pentru că permite concasarea materialelor direct la fața locului cu propriul utilaj, elimină necesitatea de a transporta materiale voluminoase la un concasor fix, reduce costurile de exploatare, timpul și consumul de energie și permite tuturor operatorilor să lucreze chiar și în zone îndepărtate..

Printre altele, există un model de echipament MB Crusher pentru fiecare tip de utilaj, chiar și pentru clienții care lucrează cu încărcătoare, mini-încărcătoare  și buldoexcavatoare.

MB-L160 – Manitou MBL 745 HTS – India – Reciclare – Piatra de deal (Hardik)

Pe lângă numeroasele avantaje economice, MB promovează, de asemenea, sustenabilitatea mediului. Zdrobirea materialelor la fața locului reduce traficul de camioane și emisiile de dioxid de carbon.

Așadar, în mod concret, MB Crusher este o soluție SMART!