NOUA CUPÃ DE SELECTIONARE MB-HDS220 PENTRU ÎNCÃRCÃTOARE SI MINI-ÎNCÃRCÃTOARE

O tonă de greutate și o capacitate de încărcare de 0,6 mc pentru un echipament versatil și fiabil: MB Crusher a adus la Bauma 2022 noua cupă cu rotor in formă de stea MB-HDS220, potrivită pentru încărcătoare și mini încărcătoare de la 4,5 la 11 tone.

Practică și fiabilă în operațiunile din șantier

Compactă, versatilă și extrem de manevrabilă, noua cupă de sortare si selecționare cu arbori rotativi, MB Crusher MB-HDS220 este concepută pentru a ușura munca, a reduce timpul de prelucrare și a economisi costurile de management. 

Dimensiunea cavității intrării sale – 2,20 m – facilitează încărcarea, asigurând ca șenilele sau roțile mașinii de lucru să rămână curate.

Cavitatea la intrare este concepută pentru a transmite rapid materialul către rotoare.

Întreținerea este simplă – ungerea este centralizată și se face la fața locului, ca în cazul tuturor produselor MB Crusher. 

Sistemul de cuplare este conceput pentru a permite o libertate maximă de mișcare a mașinii de operare. De fapt, acest sistem permite o vizibilitate excelentă a materialului care urmează să fie prelucrat și, totodată a șantierului.

La fel ca și în cazul celorlalte modele HDS, MB-HDS-220 permite operatorului să schimbe rotoarele cu ușurință și direct la fața locului. Acest lucru îl face o mașină versatilă, cu care pot fi prelucrate ușor și rapid diferite tipuri de materiale.

Domenii de aplicare

Concepută și gândită pentru grădinărit, amenajări peisagistice și șantiere urbane, noua cupă cu  rotor stea MB-HDS este soluția pentru toate șantierele de construcții care trebuie să combine eficiența și versatilitatea într-un echipament compact. 

Un echipament care facilitează munca pe toate șantierele în care este necesară aerarea solului     bătătorit de exemplu, atunci când trebuie amenajată o zonă verde, o grădină sau un strat de flori; sau atunci când este necesar să se recupereze și să se curețe solul de diverse resturi de demolare, pietre sau rădăcini; sau pentru a selecta materialul pentru acoperirea conductelor sau a șanțurilor și pentru a face patul.