MB CRUSHER, ECHIPAMENTE VERSATILE, RAPIDE SI PRECISE

Viața zboară iute, prindeți-o! 

Există pizza quattro stagioni. Există colecții de modă pentru fiecare sezon. Există anotimpuri ale vieții. Este, de asemenea, adevărat, însă, că nu mai există anotimpurile de odinioară. Sau, cel puțin, nu peste tot. Există totuși o certitudine: unele șantiere trebuie începute și terminate la timp pentru începutul sezonului, iar pentru a face acest lucru aveți nevoie de echipamente versatile, rapide și precise care să vă ajute să țineți pasul cu timpul care… fuge inexorabil.

Primăvara 

E timpul să facem ordine după iarnă. Timp pentru a pregăti, curăța, aranja. Parcuri, spații verzi, dar și plaje și litorale.

În Italia, un graifer MB-G600 cu kit de reținere a ghearelor, curăță rapid și eficient plajele de pe Riviera Cosenza după ce furtunile de iarnă au depus bușteni, alge și deșeuri pe țărm. Kitul de reținere cu gheare permite colectarea și stivuirea rapidă a materialelor de diferite forme și dimensiuni, chiar și a celor mici și evazive, ceea ce face ca operațiunea să fie mai rapidă și mai ușoară.

Graiferele MB Crusher sunt, de asemenea, ideale pentru a lucra în zonele verzi în care, după iarnă, s-au acumulat arbuști și trunchiuri uscate și care trebuie îndepărtate pentru a redeveni înverzite și înflorite. Într-adevăr, graiferul MB-G600 curăță parcurile, grădinile, peluzele de crengi uscate și arbuști, contribuind pentru ca spațiile verzi publice, parcurile și grădinile din orașe să devină practicabile și plăcute ochiului.

Vara

Vine repede vara, cu soarele, marea… dar și cu dorința de păduri și de răcorire. Dar cine se ocupă de întreținerea drumurilor forestiere, potecilor, scărilor și podurilor, de care ne bucurăm atât de mult în timpul unei plimbări răcoritoare?

Simplu: un graifer MB-G350 instalat pe un Caterpillar 301.7 de 1,7 tone face o amenajare perfectă a unei scări de piatră în mijlocul unei grădini botanice: o lucrare rapidă, curată și, mai ales, sigură pentru cei care au executat-o.

Dar vara, se știe, sunt cei care pleacă și cei care rămân, și întotdeauna este nevoie să menținem drumurile și infrastructura în cele mai bune condiții. Într-o lucrare de întreținere a căii ferate, graiferul MB-G600, instalat pe un Kobelco E80, reușește cu agilitate să mute traversele îngrămădite direct în camion pentru a fi eliminate, eliberând rapid zona și permițând ca șantierul să fie finalizat conform termenului stabilit. 

Toamna

Urmează toamna și deja începem să ne gândim la primele intemperii și ploi. E timpul pentru întreținere? Da, pentru că întreținerea terasamentelor și a zidurilor de sprijin este o necesitate pentru a menține comunitățile în siguranță.

Graiferul MB-G900 instalat pe un Hitachi 135 manipulează pietrele care vor forma digul cursului de apă. Datorită agilității graiferului, lucrarea a fost efectuată cu precizie, respectând panta terasamentului pentru un viitor debit corect al apei.

Nu numai la întreținerea cursurilor de apă, graiferele MB pot ajuta, de asemenea, la sortarea materialelor în proiectele de demolare și reconstrucție. În Letonia, un graifer MB-G1500 instalat pe un Komatsu demolează fără efort o casă veche din lemn, sortând în același timp diversele deșeuri în condiții de siguranță și rapiditate, chiar și în context urban. Ulterior, această zonă rezidențială va fi reamenajată și vor fi reconstruite clădiri noi. 

Iarna

Iar iarna, graiferele MB Crusher ce fac, se odihnesc? Nu! Dimpotrivă, sunt la lucru pentru a întreține un drum de munte: după o cădere de zăpadă, un MB-G900 instalat pe un Hitachi 135 mută materialul stâncos pe marginea carosabilului pentru a face drumul sigur.

De asemenea, siguranța este pe primul loc atunci când se manipulează materiale de groapă de gunoi de forme ciudate sau materiale speciale: un graifer MB-G450 instalat pe un Komatsu PC55 mută materialele de la groapa de gunoi pentru a permite eliminarea rapidă a acestora.