MB CRUSHER GAMÃ VARIATÃ DE ECHIPAMENTE PENTRU REUTILIZAREA DESEURILOR

Deșeurile de C&D contribuie la peste 600 de milioane de tone de deșeuri în fiecare an. Dacă toate aceste deșeuri ar fi transportate cu un camion, ar face de trei ori înconjurul lumii! Prin urmare, este de la sine înțeles că deșeurile de C&D sunt pur și simplu prea multe. Așadar, toată lumea ar trebui să contribuie la reducerea acestora. Dar cum?

Răspunsul este simplu: reciclați-le. Desigur, acest lucru este mult mai ușor de spus decât de făcut. Chiar și reciclarea celor mai reutilizabile materiale poate fi costisitoare și laborioasă. Uneori acest procedeu necesita echipamente specializate sau poate costa mai mult decât o simplă eliminare.

MB Crusher este conștient de aceste obstacole, astfel și-a stabilit obiectivul de a face diferența în reciclarea deșeurilor. Acesta este motivul pentru care am proiectat echipamente care pot ajuta la depășirea acestor obstacole, creând noi materiale din toate deșeurile care pot fi reutilizate.

De exemplu, unul dintre clienții noștri din SUA, un mare producător de beton, avea nevoie de o soluție pentru a gestiona deșeurile sale din ce în ce mai voluminoase. Știa că reciclarea betonului era profitabilă, dar dorea să investească doar o parte din venituri în utilaje noi. A apelat la MB Crusher pentru a găsi soluția. Acesta a achiziționat o cupă de concasor  BF135.8 și a început să concaseze mormanul de beton direct pe șantier. Nu numai că a evitat ca tone și tone de deșeuri de beton să ajungă la gropile de gunoi, dar a reușit  să transforme materialul reciclat într-o nouă sursă de venit.

Desigur, betonul în sine nu este cel mai dificil material de reciclat, dar ce se întâmplă când vine vorba de beton armat? Aici obstacolul se dublează, deoarece dacă reciclarea betonului poate fi complexă, reciclarea pieselor armate este și mai complexă, dacă nu aveți echipamentul potrivit.

Așa cum i s-a întâmplat unuia dintre clienții noștri, care a cumpărat o cupă de concasor BF90.3. El a lucrat betonul împreună cu partea armată și apoi le-a separat. Toate acestea folosind doar propriul excavator. Rapid și ușor.

Dar cum rămâne cu alte materiale de construcție? Cum ar fi cărămizile, de exemplu. Știm că sunt reciclabile, dar necesită o prelucrare mai îndelungată, nu-i așa? Nu chiar. La fel ca în exemplul anterior, cu echipamentul potrivit, sarcinile aparent dificile pot fi îndeplinite cu ușurință. Cum ar fi clientul nostru, care a cumpărat cupa de concasor BF120.4 și și-a transformat excavatorul într-un centru de reciclare, zdrobindu-și grămada de cărămizi direct pe șantier.

MB Crusher oferă o gamă de accesorii pentru a ajuta companiile să depășească obstacolele din calea reutilizării deșeurilor C&D. Ne concentrăm pe proiectarea de soluții practice, rentabile și, mai presus de toate, simple, care să se potrivească cu mașinile de lucru aflate deja pe șantierele de construcții din întreaga lume.