FREZELE CU TAMBURMB CRUSHER

Anul 2024 a început: vremuri agitate, în care doar instrumente indispensabile, cum ar fi frezele cu tambur MB Crusher, pot continua drumul în noul an. Tuneluri, rețele rutiere, implementări de rețele hidroelectrice, lucrări de excavare și profilare a noilor tuneluri: toate acestea sunt șantiere în care este nevoie de precizie, viteză, putere, continuitate. Și unde frezele hidraulice MB fac posibilă reducerea costurilor, a timpului și simplificarea gestionării șantierului.

Odată cu începutul anului începem și noi cu intenții bune pentru 2024. Haideți să vedem felul în care clienții noștri au avut parte de o muncă mai ușoară pe șantier, schimbând modul în care au lucrat cu echipamentele MB Crusher.

Lumina de la capătul tunelului – noi nu doar frezăm roci, ci eliminăm obstacolele

6 zile și 1.500 mc de tunel frezat. Asta a obținut clientul nostru croat atunci când și-a dezvăluit arma sa secretă, freza MB Crusher MB-R500 instalată pe Takeuchi TB290. El a renovat un vechi tunel sloven din Ploče: dacă ar fi tratat piatra albă din Dalmația cu un ciocan hidraulic, ar fi fost nevoie de mai mult de o lună de muncă și nu ar fi obținut pereți netezi și uniformi. 

În Nepal, un model mai mare de freză hidraulică, MB-R800, contribuie, de asemenea, la accelerarea și mai mult a lucrărilor. Instalat pe un Volvo EC210, acesta a finalizat proiectul Hydro Power într-un timp foarte scurt, cu construcția unui drum de 7 metri lățime și a unui tunel de 6,5 kilometri lungime, 3,5 metri lățime și 4,5 metri înălțime. Frezele cu tambur pot lucra în spații restrânse și, datorită vibrațiilor reduse ale tuturor modelelor MB Crusher, fac proiectele mult mai ușor de gestionat.

Reduceți distanțele – Lăsați apa să curgă 

Lucrurile se fac în stil mare în India. De la unul dintre cele mai mari baraje din țară se ramifică mai multe canale de irigații, aducând apă pentru agricultură, creșterea animalelor și numeroase activități economice. Ca parte a unui proiect ambițios de lărgire și întreținere a acestor canale de irigații, clientul nostru luase în considerare utilizarea unui ciocan hidraulic, soluție pe care ulterior a abandonat-o din motive impuse de cerințele de precizie ale proiectului. Precizie pe care o poate garanta freza MB-R, echipată cu un sistem cu două motoare cu acționare directă, capabil să calibreze forța de frezare și să o distribuie în ambele tambure. Datorită frezei hidraulice MB-R800, toate obiectivele stabilite pentru proiect au fost atinse: precizie de frezare și productivitate ridicată pentru roci de medie si mare duritate.

Impresionat de performanțele și activitatea frezei MB-R800, clientul a mai cumpărat încă 5, pe care le-a pus la lucru pentru realizarea a peste 8 km de rețele de irigații.

Reparați drumurile degradate

De ce să vă stresați din cauza drumurilor afectate când puteți elimina problemele? Pe un viaduct din Custonaci, în provincia Trapani, Sicilia, este necesar să se frezeze atât asfaltul, cât și betonul pentru a reduce nivelul și ulterior să se simplifice toate operațiunile de armare pentru repararea bordurilor. Problema a fost rezolvată prin instalarea unei freze MB-R500, cel mai mic model din gama MB Crusher, pe un miniexcavator Komatsu PC50.

Pe scurt, atunci când este de făcut o stradă, frezele hidraulice MB Crusher sunt un deschizător de drumuri foarte eficient, mai ales când vine vorba de lucrări precise de finisare și profilare: acestea operează pe suprafața drumului, îndepărtând asfaltul pentru reasfaltarea ulterioară, profilând orice bolovani proeminenți și excavând terenuri stâncoase pentru construirea de drumuri noi. În plus, acestea lucrează în mod continuu, asigurând o eficiență mai mare. Vibrațiile reduse și zgomotul redus le permit, de asemenea, să opereze în zonele populate și în centrele istorice ale orașelor.

Iată, o sugestie pentru rezoluțiile pentru noul an: încercați să schimbați modul în care lucrați pe șantier, pentru a realiza lucrările de infrastructură fără probleme și fără întârzieri. 

Procurați-vă o freză cu tambur MB Crusher pentru un 2024 mai ușor și mai liniștit.