RECICLAREA ESTE MAGIE PURÃ. ECHIPAMENTELE MB CRUSHER TRANSFORMàDESEURILE ÎN PRODUSE REUTILIZABILE

Pasul 1. Selectarea   

În Croația, pentru a muta și selecționa deșeurile într-un centru de reciclare, clientul nostru folosește graiferul rotativ MB-G1200, un echipament versatil care îi permite să lucreze cu o precizie extremă. MB-G1200 este unul dintre cele 9 modele disponibile și poate fi instalat pe excavatoare de la 18 la 30 de tone, cum ar fi utilajul pe care a lucrat, un Komatsu PC210.

Toate graiferele MB Crusher sunt echipate cu o supapă anti-cădere, care garantează o siguranță maximă pe șantier, împiedicând deschiderea accidentală în cazul unei scăderi bruște a presiunii din partea mașinii de operare, și cu un bloc silențios, care le permite să fie utilizate în zonele în care zgomotul trebuie ținut sub control. Echipamente ideale pentru cei care caută versatilitate și precizie.

Faza 2. Curățarea

În Italia, o cupă de sortare cu discuri  rotative  MB-HDS314 cu rotoare de 8 mm – kit RE8 – a fost utilizată pentru a curăța solul pe șantierul de construcție al unui nou centru sportiv. Solul prelucrat a fost refolosit direct pe șantierul de construcție.

Cupa cu discuri rotative  a fost instalată pe un Caterpillar 315.

Există alte 10 modele de cupe de sortare-selectare , pentru utilaje de la 1,3 până la 45 de tone. Toate modelele sunt echipate cu rotoare interschimbabile, care pot fi  înlocuite în câteva minute pe șantier; echipamentul este prevăzut cu un suport pentru arbore care permite introducerea și alinierea ușoară a rotoarelor.  

Etapa 3. Manopera

În Brazilia, o companie și-a redus costurile de exploatare prin concasarea pilonilor de beton cu o cupă de concasare BF90.3. Odată concasat, materialul este refolosit pentru producția de agregate, tocmai pentru că concasorul MB asigură o producție regulată de material. Fierul, pe de altă parte, este revândut.

Concasorul cu fălci BF90.3 cântărește 3,5 tone și poate fi montat pe excavatoare de la 21 la 32 de tone; clientul a folosit pur și simplu Caterpillar 320 pentru a face treaba rapid și fără probleme.

Este ușor să reciclați cu orice utilaj de exploatare, excavator, încărcător, buldoexcavator, încărcător compact: este suficient să instalați o unitate MB Crusher și operațiunile de șantier devin mai ușoare, iar costurile se reduc.

Cu MB Crusher, mașinile dumneavoastră se transformă în adevărate centre de reciclare.

www.mbcrusher.com