RECICLAREA ESTE O DATORIE USOARÃ CU MB CRUSHER

Citim peste tot despre importanța reciclării. Despre cum este de datoria noastră. Un act de conștientizare față de planetă și de mediu. Cu siguranță suntem cu toții de acord. Dar… (oare trebuie să existe întotdeauna un “dar”?) în unele cazuri, cele mai atipice sau mai ieșite din comun, trebuie să fii isteț ca să reciclezi.

Așa că am decis să vă povestim câteva întâmplări neobișnuite despre reciclare pe care ni le-au trimis clienții noștri. În multe cazuri am rămas cu gura căscată. În altele, cu adevărat surprinși. Sperăm că și voi veți fi la fel după ce veți citi poveștile lor . Și dacă aveți și voi povești bizare, trimiteți-ne-le!

Sulfat de calciu

Imaginați-vă un combinat de fabrica uriaș. O companie de produse chimice care merge mână în mână cu economia circulară. Ei bine, această companie are aproximativ 150.000 de metri cubi de sulfat de calciu *(! Ed verificați traducerea corectă – în engleză gypsum sulphate) contaminat cu foi de nailon. Apoi, aceștia își echipează propriul Caterpillar 323 cu o cupă rotativă de sortare MB-S18 cu o sita care dispune de ochiuri cu dimensiune mică și iată că praful este curățat de toate reziduurile de nailon. O metodă neobișnuită, dar foarte eficientă. 

Pământ curat

Frumusețea grilelor interschimbabile ale cupei rotative  MB Crusher constă tocmai în faptul că sunt disponibile în diferite dimensiuni, în funcție de lucrarea care trebuie făcută. În Chile, de exemplu, o  MB-S18 a fost utilizată pe un Case 210 cu o sită  cu ochiuri largi pentru a separa pământul de lemn și de mărăcini.

Materiale lipicioase

Cu siguranță toată lumea este de acord că recuperarea terenurilor industriale dezafectate este o sarcină grea. Din fericire pentru noi, am găsit o companie scoțiană care este specializată în astfel de sarcini solicitante. De fapt, aceștia folosesc o freză cu tambur MB-R800 pentru a amesteca materialele lipicioase și umede înainte de a le introduce în centrala termică, sporind astfel eficiența acesteia. Aceasta este una dintre aplicațiile care ne-a lăsat fără cuvinte! 

Mai ciudat decât atât

Când am lansat linia de cupe selecționatoare cu rotoare, le-am imaginat ca fiind extrem de versatile, tocmai pentru că rotoarele pot fi schimbate la fața locului, în funcție de lucrarea care trebuie efectuată. Și datorită alegerii largi de tipuri de rotoare, am știut, de asemenea, că, cu aceste cupe cu roatoare stelare, clienții noștri pot face față oricărei sarcini de lucru. Dar nu ne-am putut imagina că vor putea să aerisească sarea, să cerne oțelul și chiar să amestece cenușa. Toate materialele care înainte rămâneau în stare de deșeuri și care acum, datorită atitudinii de reciclare a companiilor și a utilizării produselor MB Crusher, și-au găsit o a doua utilizare. Felicitări!

Întoarcerea la anii 1980

Pe scurt, toate acestea sunt aplicații destul de impresionante, nu-i așa? Apoi vrem să încheiem cu o notă mare, cu ceva și mai ciudat, dacă nu chiar amuzant. La urma urmei, este vară aici, în Italia!

Așa că ridicați mâna dacă ați crescut în anii ’80!

Cu siguranță vă amintiți de focurile de vară de pe plajă. Pregătiți-vă să fiți literalmente spulberat….imaginați-vă că folosiți un graifer MB-G900 pentru a curăța mărăcinișurile și pentru a face cel mai mare foc de tabără vreodată, ! WOW! Vrea cineva bezele? 

Iar dacă parcați pe două rânduri sau vă uitați cheile într-o dubă încuiată, mutați-o cu ajutorul graiferului MB-G900. Pe bune, unii au făcut-o cu adevărat ! Ușor ușor!