BOSCH PREZINTA LASERUL COMBI PROFESSIONAL GCL 2-15 G

Munca de nivelare cu rază scurtă în medii luminoase de până la 15 metri tocmai a devenit mai ușoară. Când muncești în medii cu lumină ambientală puternică, cum ar fi aproape de ferestre, lumina verde a laserului cu diodă Bosch GCL 2-15G Laser Combi Profesional poate fi văzută cu mult mai multă claritate decât lumina roșie a laserelor multor unelte de pe piață. Diferitele lungimi de undă a celor două culori înseamnă că eficacitatea luminozității luminii verzi este mai înaltă decât cea a luminii roșii – așadar face ca laserul să marcheze linii mai strălucitoare și mai ușor vizibile ochiului uman.

În timp ce schimbarea luminii din diode, din roșu în verde, a avut nevoie în trecut de grele proceduri de conversie, GCL 2-15 Profesional lucrează cu diode de laser verzi pure. Acest tip de diodă este, de asemenea, mult mai puternică, îi dă uneltei o viață de lucru mai lungă datorită temperaturii sale de operare mică și face unealta mai compactă decât a celor care folosesc conversia de culori.

Opțiuni cu o varietate de accesorii

Utilizatorii noului laser combi continuă să beneficieze de opțiunile deja consacrate ale modelului Bosch GCL 2-15 Professional cu lumini laser roșii. De exemplu, GCL 2-15 G Professional produce atât linii orizontale, cât și verticale, doar că de data asta pe culoare verde. Mai mult de atât, două puncte roșii de plumb centrate sunt proiectate pe podea și pe tavan, ceea ce le face foarte vizibile în orice mediu, datorită punctelor laser concentrate.

Folosirea monturii rotative RM 1 Professional, liniile laser pot fi aliniate în jurul punctului de plumb într-o rază de 360 de grade, fără a fi nevoie de a repoziționa laserul combi. Un suport unghiular cu picioare exterioare și magneți puternici favorizează montarea pe grinzi de fier sau alte structuri magnetice într-o multitudine de posibilități. Laserul combi poate fi împins în  suport și fixat ușor.

20160916_pi_gcl_2-15_g_professional_anwenderbild

Suport vizibil pentru toate aplicațiile

GCL 2-15 G Professional simplifică munca de precizie pentru profesioniști ca tâmplari, electricieni, instalatori și zugravi – chiar și în condiții de lumină puternică. Este o unealtă universală pe șantier și îi ajută pe profesioniști să poziționeze ferestre cu exactitate sau să monteze guri de ventilație pe tavan cu acuratețe. Punctele de plumb îi ajută să copieze poziția detectoarelor de fum, luminilor sau ansamblelor întregi de lumini cu precizie ridicată. Laserul combi poate face toți acești pași, rezultând timp economisit și muncă mult mai eficientă.

Funcția de nivelare asigură și aliniere pe diagonală fără probleme, ceea ce înseamnă că balustradele pot fi montate ușor și cu precizie. Funcția auto-nivelare garantează rezultate exacte cu până la ±0.3 milimetri deviație pe metru sub 4 secunde. Dacă laserul nu se poate nivela din cauza iregularității suprafeței, liniile laser vor licări. Toate funcțiile uneltei sunt ușor de găsit și pornit datorită interfeței intuitive. Pentru o și mai mare libertate la poziționare, laserul combi poate fi montat pe un trepied standard cu un filet de ¼” sau 5/8”. Fixarea pendulului protejează unealta în timpul transportului sau la depozitare.

GCL 2-15 G Professional va putea fi disponibil din Octombrie în magazine specializate. Vine cu o cutie de transport cu mesajul L-Boxx și livrarea include suportul multifuncțional RM1 Professional, o prindere de tavan și o placă țintă pentru laser. Accesorii precum trepiedul sunt disponibile din gama de accesorii Bosch.