BOSCH, NOILE MASINI DE INSURUBAT CU IMPACT FARA FIR PENTRU PROFESIONISTI

Noile mașini de înșurubat cu impact fără fir de la Bosch sunt mai flexibile și mai eficiente în spații închise și în zone greu de ajuns – acestea sunt caracteristici noilor modele fără fir de la Bosch de 18V. Modelele GDR 18V-200C Professional și GDX 18V-200C Professional au cel mai bun raport performanță-dimensiune comparativ cu restul modelelor din aceeași categorie de pe piață.

Ambele unelte au un cuplu maxim de 200 de Nm și lungimi scurte ale capului de 126 sau 147 mm. Prin urmare, sunt mult mai puternice și mai compacte decât predecesorii lor, fiind concepute pentru toate mediile, chiar și pentru metal sau lemn. În acest domeniu, ele oferă avantaje considerabile față de șurubelnițele cu acumulator: mașinile de înșurubat cu impact fără fir înșurubează mai rapid și, de asemenea, funcționează fără recul – cuplul de la bit sau șurub este decuplat de mâner. Profesioniștii pot folosi sculele chiar și cu o singură mână – un avantaj în special atunci când se lucrează în spații restrânse. Mașinile de înșurubat fără fir diferă în funcție de suporturile lor. Noua generație a modelului GDX 18V-200C Professional are, de asemenea, un suport combinat pentru suportul hexagon/pătrat. Acest lucru fac mașina de înșurubat să fie mult mai versatilă.

Funcții de conectivitate pentru setările personalizate ale uneltelor

Modelele GDX 18V-200C Professional și GDX 18V-200C Professional pot fi de asemenea conectate la telefon. Funcțiile lor pot fi ajustate individual de o aplicație prin Bluetooth pentru a fi adaptate la cerințele utilizatorului. Aceste funcții includ pornirea ușoară care permite, de exemplu, o poziționare foarte bine controlată și precisă atunci când unealta este folosită în lemn. În plus, întreținerea uneltei a devenit și mai ușoară. Profesioniștii primesc informații legate de unealtă chiar pe smartphone-ul lor. Mai mult decât atât, aplicația permite comenzilor legate de reparații să fie trimise mai rapid, oricând și de oriunde.

O șurubelniță mai rapidă și mai eficientă – cu presetările de viteză

Ambele modele de mașini de înșurubat cu impact fără fir sunt prevăzute cu trei presetări de viteză, astfel profesioniștii să poată lucra chiar mai eficient și mai rapid în toate aplicațiile. Viteza preselectată minimizează riscul supraîncărcării și, prin urmare, ruperea șuruburilor. Prima setare este concepută pentru șuruburile mici, a doua pentru cele medii, iar a treia pentru cele mari. Aceasta corespunde, de exemplu, șuruburilor pentru plăci de metal, de lemn și profile metalice. Asigură un control mult mai mare de către comutatorul de accelerație care reglează puterea individuală. Ambele modele sunt echipate cu motoare fără perii pentru o durată mai mare de viață și sunt operate de baterii litiu-ion de 18 volți.

Cei care pun o valoare mare pe greutatea redusă și pe puterea mare se pot îndrepta către noua baterie „Compact” de înaltă performanță – bateria ProCore 18V 4.0 Ah.