ASPIRATOARELE PROFESIONALE BOSCH, EFICIENTE SI CU UN DESIGN COMPACT

Bosch își extinde gama de 18 V pentru profesioniști cu două aspiratoare profesionale compacte și fără fir: aspiratorul umed/uscat GAS 18V-10L Professional și aspiratorul uscat GAS 18V-1 Professional. Ambele modele asigură o aspirare eficientă cu un flux neobișnuit de aer datorită geometriei speciale a aspiratorului, care are în interior un vârtej care face ca praful să se depună mai lent pe filtru.

Acest lucru ajută la întreținerea filtrului și menținerea puterii maxime de aspirare pentru o perioadă mai mare de timp. GAS 18V-10 L Professional este singurul aspirator fără fir de pe piața sculelor electrice care are un flux de aer rotativ, precum și un volum net de 6 litri.

Dar și aspiratorul uscat GAS 18V-1 Professional este, de asemenea, unic. El generează două vârtejuri și extrage praful în două etape: prima etapă filtrează praful grosier și îl colectează într-un container separat, iar în a doua etapă este aspirat praful fin. Astfel, spațiul de lucru este unul mult mai curat într-un timp foarte scurt. În plus, ambele aspiratoare se disting printr-un timp îndelungat de funcționare și au containere transparente de stocare a prafului. Acest lucru înseamnă că poate fi verificat în orice moment nivelul de umplere și containerele pot fi înlocuite rapid și ușor.

Aspiratorul ud/uscat, potrivit pentru aproape orice tip de aplicații

Profesioniștii pot folosi modelul GAS 18V-10 L Professional și bateria de 6 Ah încărcată complet pentru extragerea prafului timp de până la 24 de minute. Mai mult decât atât, aspiratorul ud/uscat se distinge printr-un debit de aer de 24 de litri/secundă. Cu o greutate de 4,6 kg și cu un furtun complet integrat și montat, aspiratorul este ușor de transportat și de folosit pe șantier.

Utilizatorii pot folosi acest aspirator și ca unul ud/uscat în timp ce păstrează toate accesoriile la îndemână. De la duzele pentru crăpături și periile, până la cele trei țevi prelungitoare, utilizatorii vor avea mereu la îndemână tot ce au nevoie.

În plus, aspiratorul GAS 18V-10 L Professional poate fi conectat la o sculă electrică folosind un adaptor pentru a extrage praful imediat cum este produs, înainte să se așeze.

Aspiratorul ud/uscat este certificat pentru clasa L de praf.

Aspiratorul uscat pentru o curățare mai rapidă

Mobil, puternic și versatil – modelul GAS 18V-1 Professional este în mod deosebit potrivit pentru o curățare finală rapidă și pentru aplicații scurte unde nu este foarte mult praf de aspirat. De exemplu, pentru curățarea pieselor și uneltelor de așchii sau pentru îndepărtarea prafului rezultat din procesul de găurire. Datorită accesoriilor acestuia, aspiratorul este extrem de versatil – țevile prelungitoare pot fi folosite pentru a transforma aspiratorul într-un aspirator vertical.

Duza inclusă pentru podea poate aspira lemn, plastic sau așchii metalice. Profesioniștii care doresc să elimine murdăria din locuri înguste pot utiliza duza pentru crăpături, iar tubul flexibil se dovedește a fi extrem de util în locuri greu accesibile. După utilizare, aspiratorul poate fi pur și simplu scos de pe baterie sau închis de la mâner.

Ambele aspiratoare fac parte din gama Flexible Power System și sunt compatibile cu sistemul Bosch Professional de 18 V.

 

www.bosch-pt.ro