PRIMUL TELEMETRU LASER CU CAMERA DE LA BOSCH EXTREM DE PRECIS CHIAR SI ATUNCI CAND ESTE FOLOSIT ÎN AER LIBER

Măsurarea lungimilor, a suprafețelor, a volumelor și înclinărilor va fi mult mai ușoară și mai eficientă datorită noului telemetru laser GLM 120 C Professional de la Bosch. Telemetrul este potrivit pentru toate muncile care se bazează pe măsurători rapide și precise atât în interior, cât și în exterior – de la tencuitori și grădinari, până la arhitecți. Anterior era dificilă identificarea precisă a punctului laser al unei măsurători în mediile luminoase sau pe distanțe lungi. Acum, cu ajutorul noului telemetru laser de la Bosch, măsurătorile în mediile luminoase nu mai sunt o problemă. Noul GLM 120 C Professional este primul telemetru laser care vine cu o cameră integrată.

Profesioniștii pot folosi camera si displayul pentru a vizualiza cu precizie punctul țintă. Prin urmare, se pot face măsurători și pe distanțe mari de până la 120 metri. Camera foto are o rezoluție de 5 mega-pixeli, zoom triplu, salvează până la 700 de imagini și afișează pe ecran ultimele 50 de imagini, împreună cu valorile măsurate. Acest lucru înseamnă că fiecare măsurare individuală poate fi atribuită.

Interfață Bluetooth pentru procesarea datelor

Datorită interfeței Bluetooth, valorile măsurate pot fi transferate direct în aplicația Measuring Master și pot fi prelucrate ulterior. Acest lucru înseamnă că, de exemplu, datele măsurate pot fi partajate cu colegii, pot fi efectuate calcule materiale sau pot fi create și modificate planurile de etaj. În plus, aplicația poate fi folosită pentru controlul de la distanță a telemetrului GLM 120 C Professional, ceea ce înseamnă că măsurătorile pot fi făcute fără estompare și fără necesitarea asistenței din partea colegilor.

Aplicația Measuring Master este disponibilă pentru descărcare gratuită în Apple Store și Google Play. De asemenea, o interfață Micro-USB înseamnă că memoria internă poate fi citită pe PC ca o lista CSV și JPEG.

Operare simplă care minimizează erorile aplicației

Telemetrul GLM 120 C Professional se concentrează pe operare simplă folosind o selecție prin rotație, așa cum este cazul la GLM 50 C Professional. Funcțiile care pot fi selectate includ, de exemplu, funcția de trasare, cu care se pot măsura și marca foarte repede distanțele egale. Telemetrul dispune, de asemenea, de un senzor de înclinare de 360 de grade, ceea ce îl face ușor de folosit și pentru măsurarea înclinărilor. Mai mult decât atât, telemetrul GLM 120 C Professional poate fi pornit sau oprit cu ajutorul unui buton suplimentar pe lateral pentru măsurare, declanșând astfel procesul de măsurare, astfel încât să existe o manevrare confortabilă și flexibilă în orice mediu.

Noul ghid de utilizare integrat oferă profesioniștilor ajutor sub formă de text și animații chiar de la prima utilizare a telemetrului. De asemenea, detectarea automată a acului de măsurare este nouă: telemetrul detectează atunci când acul este extins complet, de exemplu pentru măsurătorile în colț. În acest caz, utilizatorii nu trebuie să schimbe manual punctul de referință – ei trebuie doar să îl confirme. Acest lucru minimizează erorile de măsurare.

Afișaj ușor de citit, cu ecran de protecție robust

Utilizatorii pot citi și verifica în timpul măsurătorilor, ultimele patru măsurători și rezultatul măsurătorilor curente pe afișajul color de 2,8 inch. Displayul color se rotește automat (precum cel al unui smartphone), permițând utilizatorului să citească ușor valorile în orice situație și la orice înclinare. Aceeași tehnologie de afișare este, de asemenea, folosită și pentru modulul LCD care este ferm fixat pe suprafața de sticlă, ceea ce înseamnă că lumina nu este reflectată. În plus, display-ul poate fi văzut cu ușurință din toate unghiurile, chiar și din lateral. Asta înseamnă că este ușor de citit, spre deosebire de măsurările tradiționale cu laser, în special atunci când sunt în aer liber. Datorită ecranului de protecție robust, GLM 120 C Professional poate rezista la orice utilizare pe șantier.