PRIMUL PISTOL PENTRU ADEZIVI FARA FIR DE LA BOSCH APLICARE CONTROLATA SI VITEZA DE LUCRU

Bosch își extinde gama de 18 volți pentru profesioniști și introduce pentru prima dată pe piață un pistol pentru adezivi fără fir. Modelul GCG 18V-600 Professional oferă profesioniștilor o setare cu 9 niveluri care permite tuturor acrilicelor, siliconilor, adezivilor și rășinilor epoxidice să fie aplicate cu un control excepțional.

În plus, pistolul pentru adezivi este echipat cu un control suplimentar pentru lucrările de finisare. Pentru aplicarea rapidă a adezivilor și materialelor de etanșare vâscoase, GCG 18V-600 Professional are o forță de împingere de 3,5 kN, precum și o viteză de alimentare de 9 milimetri pe secundă. Pistolul are o funcție inversă automată: atunci când utilizatorul nu mai apasă pe comutatorul de accelerație, nu mai iese niciun material. Acest lucru permite constructorilor de fațade, ferestre și bucătării, profesioniștilor din domeniul amenajărilor interioare sau din sectorul auto, instalatorilor și experților în etanșare să lucreze într-o manieră controlată, rapidă și curată.

Pistolul pentru adezivi fără fir este potrivit atât pentru cartușe cu un volum de umplere de până la 400 mililitri, cât și pentru pungi de folie de până la 600 mililitri. Ambele pot fi modificate simplu și convenabil în câțiva pași, pentru a se potrivi unei mari varietăți de sarcini.

Compatibilitate completă cu gama existentă de 18 volți

Modelul GCG 18V-600 Professional este alimentat de baterii litiu-ion de înaltă performanță de 18 volți, care fac parte din „Sistemul flexibil de alimentare” Bosch. Avantajul pentru profesioniști este că își pot folosi bateria imediat fără a fi nevoiți să își facă griji dacă se va potrivi. „Sistemul flexibil de alimentare” garantează compatibilitatea cu toate sculele electrice și încărcătoarele profesionale noi și existente din cadrul aceleiași clase de tensiune. Acest lucru are ca rezultat o productivitate mai mare în munca de zi cu zi.