MĂSURAREA GAZELOR DE ARDERE CU ADEVĂRAT INTELIGENTĂ. NOUL ANALIZOR DE GAZE DE ARDERE TESTO 300 CU TEHNOLOGIE SMART-TOUCH

Un analizor de gaze de ardere modern nu ar trebui să ofere doar rezultate fiabile  și exacte, aceasta sunt o necesitate. Problema cu adevărat esențială este aceea de a face totul cât de ușor posibil pentru dumneavoastră, atât înainte cât și după măsurare, precum și în ceea ce privește măsurarea în sine. Și asta în fiecare zi.

Astfel a fost dezvoltat testo 300 ușor de utilizat și foarte eficient, având în vedere acest obiectiv. Nu este doar rezultatul deceniilor de experiență în măsurarea tehnologiei. Cu o operare inteligentă, o construcție robustă și trimiterea prin e-mail a rapoartelor, testo 300 va deveni rapid companionul dumneavoastră indispensabil pentru toate sarcinile de măsurare care implică sistemele de încălzire.

 

Cu adevărat util: avantajele.

Operare prin smart-touch

Ecranul smart-touch răspunde imediat fără întârziere. Acest lucru permite o funcționare intuitivă, la fel de ușoară ca pe telefonul dumneavoastră inteligent.

Trimiterea prin e-mail a rapoartelor

Testo 300 permite crearea rapoartelor direct la locul măsurărilor. Puteți trimite rapoarte direct către birou sau clienți prin WLAN.

Urmăriți toate valorile de măsurare

Puteți vedea imediat toți parametrii sistemului pe ecranul mare de 5″ HD.

Obțineți rezultatul mai rapid

Meniurile clar structurate pentru toate măsurările relevante sunt deja stocate în instrumentul de măsură și vă ghidează eficient prin intermediul aplicației.

 

Oricând, gata de utilizat

Fără timp de așteptare. În modul de așteptare/standby, testo 300 este gata de măsurare la atingerea unui buton.

Fără griji

Testo 300 are o tehnologie de calitate a senzorilor cu o durată de viață de până la 6 ani, măsoară valori ridicate ale CO până la 30.000 ppm și poate fi echipat cu senzor NO.

Cu adevărat robust: construcția.

Tehnologia inteligentă de măsurare are un beneficiu prea mic dacă nu continuă să se dezvolte odată cu condițiile dificile de lucru zilnice. Deoarece instrumentul dvs. de măsură este un partener care vă sprijină în fiecare zi în performanța eficientă și în sarcinile dumneavoastră. Acesta este exact motivul pentru care testo 300 are o construcție deosebit de rezistentă și de înaltă calitate. Provocările speciale pot fi astfel îndeplinite cu ușurință în cadrul atelierelor, al vehiculelor de transport și al cazanelor.

Ecran protejat

Rezistent la zgârieturi, încastrat și cu o folie de protecție specială, ce poate fi înlocuită.

 

Montare securizată

4 magneți puternici cu înveliș din cauciuc.

Carcasă cu șuruburi

Pentru acel grad suplimentar de stabilitate atunci când contează cu adevărat.

Senzori robuști

Opțional: senzor O2 extrem de durabil și diluție automată până la 30.000 ppm pentru CO.

După aproape 50 de ani de dezvoltare a tehnologiei de măsurare a gazelor de ardere, noi știm că pentru a putea măsura eficient și corect la cele mai diverse sisteme de încălzire, avem nevoie de o combinație optimă de instrumente de măsurare, sonde, senzori și accesorii.

În perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2020, la Testo găsiți analizorul potrivit pentru orice aplicație, la un preț imbatabil. În plus, pentru orice set testo 300 comandat, aflat în promoție, primiți gratuit un termometru infraroșu testo 830 – T4. Pentru mai multe detalii despre campanie faceți click aici.