BOSCH PREZINTA NOUA GENERATIE DE SUFLANTE CU AER CALD PENTRU PROFESIONISTI

O durată de viață mai lungă și o ergonomie îmbunătățită pentru aplicații versatile. Acestea definesc noua generație de suflante cu aer cald de la Bosch: GHG 20-63 Professional și GHG 23-66 Professional în formă de pistol și GHG 20-60 Professional în o formă de cilindru. Toate cele trei modele sunt echipate cu motoare puternice, iar datorită fluxului de aer îmbunătățit, ele oferă o durată de viață mai mare cu 30% față de modelele anterioare. În plus, suflantele cu aer cald prezintă o ergonomie îmbunătățită semnificativ datorită greutății ușoare și noului design softgrip.

Tâmplarii, instalatorii, electricienii, specialiștii în acoperișuri sau mecanicii auto pot lucra într-o manieră practică, fără efort și controlat – indiferent dacă aceștia îndepărtează lacuri, vopsele, chitul de fereastră îndoire de țevi, lipire de țevi de cupru sau materiale plastice. Uneltele sunt extrem de versatile datorită gamei largi de accesorii: protecții pentru sticlă și reflexie, un accesoriu pentru îmbinare rapidă și diferite tipuri de tuburi termocontractabile.

Suflantă de aer cald pentru uz universal: GHG 20-63 Professional

GHG 20-63 Professional funcționează la 2.000 W și are o temperatură maximă de lucru de 630 grade Celsius. Suflanta cu aer cald asigură controlul convențional al aerului și al temperaturii pentru o serie de aplicații în ateliere și pe șantierele de construcție: volumul aerului poate fi reglat în trei setări de la 150 la 500 litri pe minut, iar setarea temperaturii digitale începe să crească în trepte de 10° C. Valorile sunt ușor de citit pe afișajul LCD de 1,4 inch. Dacă elementul de încălzire al GHG 20-63 Professional se supraîncălzește, se oprește automat și este răcit de suflanta care rămâne în funcțiune. Aceasta crește durata de viață a instrumentului.

Pentru aplicații exigente: GHG 23-66 Professional

GHG 23-66 Professional este chiar mai puternic: funcționează la 2.300 W și are o temperatură maximă de lucru de 650 grade Celsius. Oferă reglarea digitală a temperaturii, precum și controlul variabil al fluxului de aer de la 150 la 500 litri pe minut în trepte de zece grade Celsius. Acest lucru face ca instrumentul să fie adecvat în special pentru aplicații exigente, cum ar fi sudarea pieselor de plastic, prelate, garnituri pentru iazuri sau plăci de acoperiș. Controlul temperaturii și al fluxului de aer, care poate fi citit rapid și ușor pe afișajul LCD de 1,4 inch, oferă o precizie maximă: piesele de lucru sensibile la temperaturi înalte pot fi topite fără arsuri. Patru programe reglabile asigură o ușurință suplimentară de utilizare, făcând instantaneu fluxul de aer și temperatura utilizabile pentru aplicațiile principale. Dacă elementul de încălzire al GHG 23-66 Professional se supraîncălzește, acesta se oprește automat, similar cu GHG 20-63 Professional și este răcit de suflanta care rămâne în funcțiune.

Rezultatele precise în zone greu accesibile: GHG 20-60 Professional

Profesioniștii obțin rezultate deosebit de clare și precise cu GHG 20-60 Professional. Forma tubulară face posibilă o poziție deosebit de plată și aproape de material, de exemplu pentru sudarea pardoselilor PVC sau linoleum. Zonele greu accesibile pot fi accesate fără efort și convenabil. GHG 20-60 Professional funcționează la 2.000 W și are o temperatură maximă de lucru de 630 grade Celsius. Acesta oferă două setări de debit de aer, precum și nouă setări de temperatură, care sunt reglate utilizând o roată de reglare.