Bosch extinde gama de accesorii pentru mașini de găurit cu impact, prin introducerea burghielor și biților „Impact Control HSS”, oferind profesioniștilor un sistem complet. Accesoriile au fost proiectate pentru a fi deosebit de robuste în special în aplicații care implică cupluri mari. Acestea pot fi folosite și cu mașini de găurit standard. Gama accesorii „Impact Control HSS” include un total de 26 de diametre diferite, de la 2-12 milimetri.

Gama este completată cu diametre intermediare precum cele de 4,2 mm, care sunt o dimensiune comună foarte comună pentru șuruburi M5. Gama „Impact Control” de biți pentru mașini de înșurubat electrice este potrivită pentru o mulțime de aplicații în construcția metalică, precum și pentru instalațiile electrice, de salubrizare sau de încălzire. Gama include un total de 54 de tipuri diferite de biți cu dimensiuni și diametre diferite.

Fără rupere, chiar și la cupluri mari: biții „Impact Control”

Cuplurile mari necesită accesorii foarte robuste. Pentru a vă asigura că biții „Impact Control” nu se vor rupe chiar și în cele mai dificile aplicații, diametrele diferite au fost produse folosind o gamă specifică de procese. Procesul special de sudură folosit pentru fabricarea biților cu diametre între 2 și 6,5 milimetri garantează o conexiune stabilă între axa hexagonală și bit. Spre deosebire de racordurile perforate de pe burghiele convenționale, acestea sunt suficient de puternice pentru a rezista la cuplurile mari generate de mașinile de înșurubat cu impact. În plus, permite o transmisie optimă a forței. Biții cu un diametru între 6,8 și 12 mm sunt fabricați dintr-o singură bucată de material, astfel fiind deosebit de robuste.

Profesioniștii beneficiază de proprietățile stabile ai biților pentru găurirea orificiilor de degajare sau cabluri. Gama de biți este concepută pentru utilizarea pe metal, însă poate fi folosită cu ușurință și pe lemn sau plastic. Gama cuprinde lungimi de lucru corespunzătoare cu caneluri care au fost optimizate pentru îndepărtarea rapidă a cipurilor.

Burghiele „Impact Control” pentru aplicații dure

Robustețea burghielor din gama „Impact Control” se reduce la designul special, burghiele fiind mai lungi și mai subțiri decât cele comparabile. Astfel, profesioniștii pot beneficia de o viață îndelungată a acestora, iar prin combinarea burghielor de tipuri diferite, ei pot realiza o gamă mai mare de aplicații. Datorită marcajelor cu laser proeminente, diferențierea burghielor în funcție de tipul lor este mai rapidă și mai ușoară, iar burghiul potrivit va fi mereu la îndemână. Slot-urile Torx, PH, PZ și burghiele pentru găurit hexagonale cu o lungime de 25 sau 50 mm sunt disponibile în această gamă. De asemenea, și burghiele față-verso sunt disponibile în mărimi de 65, 110 și 150 mm.

Potrivite pentru orice aplicație

Pentru a fi echipat optim pentru orice fel de aplicație, BOSCH oferă un set modular în gama „Impact Control”, astfel profesioniștii vor putea avea un set conceput individual care va conține burghie și biți. Accesoriile deja existente în gamă sunt, de asemenea, potrivite pentru o gamă largă de aplicații. Gama include burghiul HEX-9-multi-construction, care poate fi folosit pentru găurirea oricărui material comun, precum lemn, plastic, gresie, zid și tablă, dar și burghiul HEX-9 ceramic, proiectat special pentru utilizarea pe plăci.