NOUL CATALOG HOFFMANN GROUP, EDITIA 2020/2021

Ca în fiecare an, Hoffmann Group a lansat în august noul catalog 2020/2021. Ediţia actualizată şi extinsă a cuprinzătorului ghid de referinţă pentru scule de calitate, echipamente şi mobilier industrial şi echipamente de protecţie personală oferă peste 90.000 de articole, printre care şi cca. 9.000 de noutăţi. Indiferent dacă este vorba despre aşchiere, frezeare, găurire, strunjire, prindere, măsurare, şlefuire, scule de mână, echipamente şi mobilier industrial sau despre protecţia muncii, companiile vor găsi în catalogul Hoffmann Group ceea ce le interesează şi vor putea procura totul dintr-o singură sursă. Noul catalog este disponibil în 18 limbi şi este valabil de la 1 august 2020. Toate articolele sunt disponibile şi în eShop: www.hoffmann-group.com.

Catalogul 2020/2021 al Hoffmann Group prezintă 500 de mărci de producător, peste 40.000 de produse ale mărcii GARANT, precum şi articole ale mărcii HOLEX. Aşa cum se obişnuieşte la Hoffmann Group, cea mai mare parte din inovaţii (38,9%) ţin de domeniul aşchierii şi de cel al tehnicii de strângere şi de prindere. Printre punctele forte se numără, de exemplu, freza pentru avansuri foarte mari GARANT Power Q Double.

Şi domeniul echipamentelor de protecţie personală a fost extins considerabil. Acesta contribuie cu circa o treime dintre inovaţii, printre care şi primele mănuşi multifuncţionale conforme LABS şi complet lipsite de silicon sau cu indicatoarele şi marcajele pentru asigurarea zonelor de lucru. 

Cu aproximativ 2.000 de noutăţi, gama de scule de mână şi scule de măsurare s-a mărit de asemenea considerabil. Oferta nu s-a exins doar cu numeroase scule de mână, ci şi cu tehnică de măsurare şi control de înaltă calitate cum ar fi dispozitivul de reglare GARANT Setting Bench.

În ceea ce priveşte echipamentele şi mobilierul industrial Hoffmann Group a înregistrat circa 500 de poziţii noi în catalogul 2020/2021. Trebuie remarcate în mod special un software nou pentru administrarea şi controlul automatelor de eliberare a articolelor, GARANT Tool24, şi o interfaţă pentru sisteme de ridicare şi rafturi carusel Kardex Remstar.

Cu noul catalog, ediţia 2020/2021, Hoffmann Group continuă să ofere o gamă amplă şi atent selectată de scule de calitate, echipamente şi mobilier industrial şi echipament de protecţie personală.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.hoffmann-group.com