BOSCH NOUA NIVELA CU LASER PENTRU PROFESIONISTI

Modelul compact și versatil GCL 2-15 Professional Combi de la Bosch este acum disponibil pentru utilizare în toate aplicațiile de nivelare, la distanțe de până la 15 m. Poate fi utilizat pentru a proiecta atât o linie cu laser orizontală și verticală, precum și două puncte de plumb centrale pentru aplicații de transfer de pe podea și tavan. Liniile cu laser foarte vizibile pot fi aliniate cu ușurință și cu precizie într-o circumferință de 360° în jurul punctelor de plumb fixe – fără a fi nevoie să se repoziționeze instrumentul. Acest lucru este posibil cu ajutorul monturii rotative multifuncționale RM 1 Professional, care permite utilizatorilor să poziționeze instrumentul într-o mare varietate de locuri pe podea, perete sau tavan.

Montura este formată dintr-un picior în formă de L care conține magneți puternici, permițând instrumentului să fie fixat pe grinzi de fier sau alte elemente structurale magnetice. GCL 2-15.

Professional se potrivește cu ușurință și în siguranță în această montură. În cazul în care laserul Combi este plasat pe podea, în cadrul acestei monturi, punctul cu plumb proiectat în jos este întotdeauna vizibil datorită poziției elevate a sculei. Mai mult decât atât, RM 1 Professional poate fi, de asemenea, asigurat rapid și ușor la secțiunile de profil existente folosind o clemă, de exemplu, pentru a alinia conductele de aer sau plafoane suspendate în timpul construcției.

Sprijin de precizie pentru toate lucrările

GCL 2-15 Professional simplifică munca de precizie, cum ar fi pentru tâmplari, electricieni, instalatori și zugravi. De exemplu, liniile laser care pot fi acționate individual permit instalărilor și montărilor de mobilă să fie executate cu precizie, iar pereții de rigips să fie instalați mai ușor. Mai mult decât atât, punctele de plumb pot fi utilizate pentru transferarea în poziția dorită a alarmelor de incendiu, a ansamblelor de lumini sau grile de iluminat de la podea la tavan. Laserul Combi permite finalizarea tuturor acestor sarcini cu doar un singur instrument – fiecare într-o singură operație. Acest lucru permite utilizatorilor să economisească timp și să finalizeze activitatea lor rapid și eficient.

Un instrument cu adevărat universal

Combinația dintre noile funcţii dovedite face din GCL 2-15 Professional un instrument cu adevărat universal pe șantier. Funcția de nivelare asigură, de asemenea, chiar și alinierea în diagonală – de exemplu la instalarea balustradelor – să fie realizată cu precizie. Atunci când se proiectează linii orizontale și verticale, funcția de auto-nivelare garantează rezultate exacte, cu o precizie de ± 0,3 mm /m – totul în sub patru secunde. Dacă laserul combinat nu poate seta în mod automat nivelul liniilor laser, din cauza neregularităților de mai mult de patru grade față de suprafață, liniile cu laser vor clipi. Această funcție “Out of Level” garantează întotdeauna o aliniere fără cusur. Toate funcțiile GCL 2-15 Professional pot fi ajustate cu ușurință prin intermediul unei interfațe intuitivă cu utilizatorul. Dispozitivul de fixare de tip pendul asigură transportul în condiții de siguranță. Laserul combi poate fi, de asemenea, montat pe trepiede standard cu filet de 1/4 “sau 5/8”.

GCL 2-15 Professional este disponibil de la puncte de vânzare de specialitate în următoarele variante:

  • într-un ambalaj din carton cu inserție L-Boxx incluzând montura multifuncțională RM 1 Professional, placa țintă pentru laser și sacul de protecție,
  • într-un ambalaj din carton incluzând montura multifuncțională RM 1 Professional, placa țintă pentru laser și sacul de protecție, plus un trepied profesional BT 150,
  • Într-o trusă de transport cuinserție L-Boxx incluzând montura multifuncțională RM 1 Professional, 3 cleme BM Professional și placa țintăpentru laser.

Accesoriile, cum ar fi clemele și trepiedul, sunt disponibile în gama Bosch de accesorii.