Triton şi-a lărgit gamă de scule electrice profesionale în 2014, adăugând în portofoliul de produse marca DeWALT. Cu o experienţă de peste 50 de ani în găsirea şi fabricarea de soluţii de găurire pentru industria de construcţii şi de peste 30 de ani în proiectarea de scule electrice profesionale în cadrul centrului propriu de cercetare şi dezvoltare din Germania, gama DeWALT se adresează atât constructorilor, cât şi utilizatorilor profesionişti din alte domenii. Datorită programului de analiză şi dezvoltare, compania germană reuşeşte adaptarea caracteristicilor produselor la aplicaţiile reale întâlnite de utilizatori.

Calitatea de lider în industrie a DeWALT se datorează centrelor de testare în care se cercetează permanent metode de fabricare a sculelor şi accesoriilor de ultimă generaţie. Unic la nivel mondial, sistemul de protecţie patentat Perform&Protect asigură siguranţa şi performanţa produselor comercializate. Standardul acoperă trei domenii de protecţie: vibraţii, control şi colectarea prafului.

Folosirea îndelungată a ciocanelor rotopercutoare şi demolatoare poate cauza mai multe tipuri de afecţiuni cum sunt sindromul de tunel carpian şi cel al “degetului mort” datorită vibraţiilor transmise mâinii şi braţelor. Aplicarea etichetei Perform&Protect pentru vibraţii semnalizează reducerea nivelului vibraţiilor cu până la 50% pe cele trei axe, crescând astfel timpul de operare fără a reduce performanţa.

Lucrările de găurire sau debitare prezintă riscul întreruperii neașteptate sau blocării dispozitivului în material care poate duce la distrugerea lui sau la vătămări corporale. Ambreiajul electronic şi cel în două trepte previn acest lucru prin reducerea puterii şi a reculului resimţit de utilizator în cazul blocării discului. Eticheta Perform&Protect aplicată pentru control garantează că în designul sculelor electrice au fost încorporate soluţii inovatoare de siguranţă şi de control al cuplului de torsiune.

Inspirarea particulelor de praf din aer poate cauza o serie de probleme de sănătate precum silicoza şi boli pulmonare obstructive cronice. Reducerea expunerii la acești factori, dar şi a costurilor de întreţinere, curăţenie şi creşterea vizibilităţii se realizează prin folosirea calotelor de aspiraţie în timpul polizării, tăierii şi găuririi. Sistemul de colectare a prafului asigură reducerea riscului de inhalare pentru un ediu de lucru mai sigur şi mai curat.

Triton pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă largă de produse DeWalt, cum ar fi suflante cu aer cald, polizoare unghiulare şi drepte, maşini de găurit cu percuţie, maşini de înşurubat, debitoare de metale cu disc abraziv şi ciocane demolatoare precum şi service în perioada de garanţie şi post garanţie.

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro

About The Author