Compania Triton a demarat anul acesta colaborarea cu furnizorul italian Fasco, importând pe piață capsatoarele pentru capse și cuie tip “I” și „T”, precum și pentru cuie în rolă (răsucite și inelate), dar și în bandă. Fasco este o companie care a acumulat o experiență de 50 de ani în domeniul sculelor cu acționare pneumatică.

Fiind concepute şi asamblate in Bologna, una din cele mai industrializate regiuni ale ţării, produsele Fasco sunt destinate să reziste provocărilor de zi cu zi din cele mai vaste domenii de activitate, de la proiecte hand made la uz industrial.

Gama F21P de la Fasco este potrivită pentru lucrări de finețe în domeniul decorațiunilor, al jucăriilor, ornamentelor pentru tablouri, tapițeriilor, fiind potrivită pentru folosirea într-o gamă largă de industrii, dar și pentru proiecte de tip DIY. Cuiele sau capsele folosite au o lungime de până la 50 mm, iar bara de protecție reversibilă și lama de conducere din oțel îi conferă o construcție robustă și durabilitate ridicată.

Pentru o folosință de tip industrial, sunt recomandate produsele din categoria F6AC care au puterea cea mai mare raportată la greutate și se remarcă prin rapiditate și durabilitate. Se utilizează îndeosebi la construcții, în mobilă sau la accesorii de depozitare și transport din lemn (paleți, lăzi), dar și la acoperișuri și suportă cuie (coil nails si strip nails) de până la 160 mm.

Cea mai renumită serie de capsatoare comercializată este însă cea F1A sau F1B. Popularitatea lor a fost clădită datorită greutății scăzute, puterii ridicate, versatilității și fiabilității. Se folosește, în mod deosebit, la aplicații cu grad redus de dificultate, cum ar fi retapițarea mobilei, fabricarea încălțămintei sau pentru asamblarea componentelor interioare ale autovehiculelor. Pe lângă versiunile standard ale capsatoarelor există și cele automate, precum și cele cu rezervor dublu de încărcare și cu capacitatea de a capsa în locuri greu accesibile.

Inovația în ceea ce privește modelele automate constă în montarea unei valve rapide controlată exclusiv de trăgaci. Dacă trăgaciul este apăsat ușor, aparatul execută o singură tragere. La apăsarea completă, capsatorul trece pe secvența de împușcare automată.

Triton importă capsele și cuiele potrivite pentru folosirea sculelor cu acționare pneumatică, asigurându-se astfel că oferă soluția completă pentru o gamă largă de utilizatori din domenii vaste.

 

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro

About The Author