TECHNO PRO – PREZINTA SCULELE PNEUMATICE PNEUTEC

Pneutec Druckluftwerkzeuge Und Maschinen GmbH (Taunusstein, Germania) este unul din cei mai activi jucători pe piața sculelor pneumatice pentru auto și industrie din Europa. Încă de la înființarea firmei s-a pus un accent deosebit pe dezvoltarea tuturor celor trei direcții de activitate: cercetare, producție și comercializarea sculelor pneumatice și accesoriilor. Pneutec este membră a grupului de firme Rapid (fondat în 1948), grup activ în domeniul furnizării de echipamente pentru service auto și industrie, precum și managementul service-urilor auto. Certificarea ISO9001:2008 de către TÜV este dovada calității deosebite a produselor și serviciilor oferite.

Produsele sunt la un nivel înalt atât din punct de vedere tehnic cât și calitativ, fiind folosite în Germania, în fabricile celor mai mari producători de mașini la prim montaj și pentru echiparea rețelei proprii de service-uri.

Datorită calității ridicate și constante în timp a produselor, gradul de satisfacție al clienților este mare. Folosirea tehnologiilor moderne, a unor materiale noi cu calități superioare, dezvoltarea continuă a producției, implicarea fiecărui angajat în îmbunătățirea activității ori îndeplinirea cerințelor clienților sunt doar câteva dintre caracteristicile care definesc compania şi succesul acesteia.

O atenție deosebită este acordată şi serviciilor post-vânzare, repararea promptă a defectelor apărute în perioada de garanție și post-garanție fiind la fel de importantă ca și profesionalismul consilierilor de vânzări atunci când stabilesc împreună cu viitorii clienți care sunt cele mai potrivite scule pneumatice adaptate specificului acestora.

Una din principalele caracteristici ale sculelor pneumatice Pneutec este consumul redus de aer comprimat, fapt care duce în timp la economii considerabile, având în vedere că producția aerului comprimat este mare consumatoare de energie. Departamentul de cercetare şi dezvoltare a reușit să reducă consumul prin folosirea atât a unor materiale cu calități speciale (oțeluri înalt aliate, materiale compozite) cât și a unor tehnologii de prelucrare care permit obținerea componentelor cu o precizie deosebită și toleranțe minime.

Astfel, Pneutec produce cele mai puternice de mașini de înșurubat cu impact, care au un consum de aer redus și un nivel de zgomot minim. Gama de scule pneumatice este completată de o paletă largă de accesorii, astfel încât produsele Pnuetec își găsesc cu succes loc în orice atelier auto și pe orice linie de montaj.

 

TECHNO PRO SRL

Membru al Retelei Tehnik

Str. De Mijloc nr. 164, Brasov

Tel. 0268-476652

office@scule.ro

www.scule.ro

www.reteaua-tehnik.ro