Cu introducerea noii şurubelniţe electrice Milwaukee îşi îndreaptă atenţia către o nouă gamă de echipamente fără fir din categoria 4V, care utilizează tehnologia REDLITHIUM 2.0. Noua şurubelniţă electrică integrează ultimele tehnologii – acestea mărindu-i puterea şi micşorându-i mărimea.

„La Milwaukee, rămânem focusaţi pe cerinţele utilizatorilor noştri. Ţelul primordial pentru gama M4 este să creăm o varietate de scule care să crească cererea bateriei M4”, declară Derek Erickson, Product Manager, Milwaukee Tool. Şurubelniţa electrică este ideală pentru utilizatorii care trebuie să facă operaţiuni repetitive.

Este dotat cu un ambreiaj cu 21 de poziţii şi cu sistem de auto-oprire, atunci când nu se foloseşte, pentru economisirea energiei. Are un cuplu îmbunătăţit, special creat pentru aplicaţiile repetitive şi două viteze, producând 200 şi 600 rpm, pentru lucrări de precizie. Dimensiunile sunt foarte reduse, la doar 244 mm lungime, este uşor de folosit cu o singură mână. Această şurubelniţă este prima sculă electrică ce foloseşte bateria cu tehnologia Milwaukee RED LITHIUM ™ 2.0 pe platforma M4, oferind un timp de lucru mărit cu până la 50%.

About The Author