SOLUTII EFICIENTE PENTRU GESTIONAREA PRAFULUI

Makita lansează noul aspirator VC4710 cu o putere mărită şi compatibilitate HEPA. Greutatea şi nivelul de zgomot au fost reduse, fiind acum propulsat de un motor puternic dar în acelaşi timp şi silenţios. Cercetările arată că utilizatorii au nevoie de un aspirator care combină puterea cu un nivel de zgomot redus, dimensiuni compacte şi să poată fi folosit cu precădere pentru aplicaţii de interior.

Makita a răspuns acestei cereri, producând un aspirator puternic, compus dintr-o carcasă de calitate, fabricată din materiale ce absorb foarte bine zgomotul. Oferă astfel, un nivel de zgomot de doar 59 dB(A). În plus, componentele motorului sunt fabricate din materiale uşoare dar de precizie, iar proiectarea eficientă a conductelor de aspirare fac din acest aparat unul foarte stabil.

„Managementul prafului a devenit o prioritate pentru profesionişti şi există o cerere tot mai mare pentru soluţii de a reduce cantitatea de praf de pe şantiere, rezultată din operaţiunile cu beton ori lemn”, declară Adam Livingston, Product Manager, Makita Commercial Products. „Makita este inovator în această categorie şi ne-am crescut gama de produse pentru colectarea prafului, în special pentru a fi folosite împreună cu ciocanele rotopercutoare sau cu polizoarele noastre”, continuă domnul Livingston.