Caracteristica specială a nivelei laser Multi GLL Laser 3-50 Professional este baza reglabilă continuă, care este inclusă în pachetul de livrare. Acest lucru face posibilă alinierea perfectă a nivelei pentru a măsura și a transfera înălțimi şi unghiuri drepte rapid, ușor și precis.

Nivela laser este dotată cu un sistem de operare intuitiv, fiind foarte uşor de operat. În afară de butoanele pornire/oprire, mai există doar două butoane: unul pentru comutarea liniilor laser individuale și a punctului laserului, și unul pentru cele două moduri de funcţionare. Modul puls trebuie să fie selectat atunci când se lucrează cu un receptor. Liniile laser sunt clar vizibile până la zece metri, iar gama de lucru este de 50 m, cu un receptor.

Odată ce instrumentul a fost pornit, acesta se auto-nivelează în mai puțin de patru secunde. Dacă nivelarea automată nu este posibilă, de exemplu, pentru că suprafața de sprijin nu este orizontală, instrumentul de măsurare va utiliza o lumină intermitentă ce avertizează acest lucru. Această funcție “out-of-level” asigură o aliniere fără erori. Precizia tipică de nivelare este de 0,3 mm pe metru. Când instrumentul este oprit, pendulul este blocat și, prin urmare, protejat în timpul transportului.

bosch 2 head

Precizie înaltă

Instrumentul are are o formă ergonomică şi robustă, cântărind doar 900 de grame, incluzând şi baza. Este foarte compact şi are dimensiuni de aproximativ 15 x 8 x 12 centimetri.

Avantaje:

– Posibilităţi mutiple de utilizare pentru lucrătorii în gips carton prin soluţia completă oferită de nivela laser multilinie şi ministativ;

– Ministativul rotativ uşurează poziţionarea fină, fără trepte, a liniilor laser;

– Picioarele telescopice cu înălţime reglabilă permit operarea ergonomică;

-Set de nivelare împreună cu un L-BOXX pentru depozitare sistematică.