Milwaukee îşi lărgeşte gama M12™ LITHIUM-ION prin introducerea bormaşinii cu percuţie M12™ Cordless ½” SDS Plus fără fir. La doar 1,7 kg şi 23 cm în lungime, este cu 65% mai uşoară, făcând-o indeală pentru gărurirea în spaţii restrânse şi pentru uzul zilnic în domenii precum cel electric sau amenajări intrerioare.

 

“Continuăm să inovăm gama noastră de bormaşini cu percuţie pentru a furniza noi soluţii pentru utilizatorii noştri” declară Rick Gambaccini, Group Product Manager, Milwaukee Tool. „Aceasta este prima bormaşină cu percuţie sub-compactă din lume creată în special pentru profesionişti, aducând

utilizatorilor o unealtă fără fir care până acum era disponibilă numai cu fir” adaugă domnul Gambaccini.

Bormaşina are 800 rpm şi 5,350 lov/min. Designul electro-pneumatic permite o mai bună găurire în beton. Pentru un maxim de versatilitate, fără să ţinem cont de aplicaţie sau orientarea uneltei, aceasta este dotată cu două moduri de operare: găurire cu percuţie sau doar percuţie. Este dotată cu tehnologia REDLINK™ Intelligence, un sistem intern care realizează o comunicare foarte bună între unealtă, baterie şi încărcător.

Alimentat de o baterie ce funcţionează cu tehnologia M12™ REDLITHIUM™, bormaşina rezistă cu 75% mai mult şi este compatibilă cu întreaga gamă M12™, care are 40 de produse. Acestea funcţionează toate cu baterii Lithium-Ion. Bateriile pot fi operate şi în condiţii extreme, la temperaturi de până la -18°.

About The Author