Milwaukee produce una dintre cele mai mici, uşoare şi mai inteligente soluţii pentru presarea conexiunilor ţevilor din cupru şi oţel. Aceasta este presa pentru fitinguri Force Logic™. Cu un design conceput pentru utilizarea cu o singură mână, noua unealtă nu este numai o soluţie eficientă pentru navigarea printre ţevile instalate, dar oferă şi un nivel de acurateţe foarte ridicat.

 

Folosind tehnologia Milwaukee® Redlink™ Electronics, uneltele pentru presare Force Logic™ monitorizează permanent puterea de presare a mecanismului. Realizează conexiuni de calitate, oferind siguranţă. Are un

standard de recalibrare foarte ridicat. Uneltele dotate cu tehnologii din gamele M18™ şi M12™ au nevoie de service la fiecare 40.000 şi respectiv 32.000 de utilizări. Acest lucru permite operatorilor mai multe utilizări între perioadele de calibrare, rezultând mai mult timp de lucru pe şantier.

„În această piaţă turbulentă de astăzi, instalatorii şi firmele de instalaţii trebuie să găsească soluţii eficiente din punct de vedere al costurilor şi timpului. Optimizarea procesului de presare a fitingurilor conduce astfel la îmbunătăţirea productivităţii şi profitabilităţii” declară Corey Dickert, Sr. Product Manager, Cordless Milwaukee Tool.

Spre exemplu, un instalator poate foarte realiza foarte rapid o operaţiune de desfacere a unui încălzitor de apă utilizând unealta pentru tăierea ţevilor din cupru împreună cu cea pentru presarea fitingurilor.

Uneltele sunt alimentate de bateriile cu tehnologiile pentru M12™ şi M18™ REDLITHIUM™.

Producătorii afirmă că noile baterii REDLITHIUM™ asigură o autonomie crescută cu 40%, 20% mai multă putere şi 50% mai multe reîncărcări decât o baterie pe bază de litiu normală. Noua tehnolgie poate opera fără nicio problemă şi la temperaturi de până la -18° şi produc cu mai puţin de 20% căldură.

About The Author