PRECIZIE SI CALITATE

Maşină cu suport magnetic R525e perniţe lucrul orizontal, vertical şi supraîncărcat. Este compactă, uşoară şi este dotată cu un comutator electronic protector, pentru prevenirea eventualelor operaţiuni neaşteptate, înainte de pornirea magnetului. Motorul este puternic, cu un arbore masiv electronic dedicat pentru reglarea turaţiei. RUKO a prevăzut această maşină cu un sistem inteligent de oprire în siguranţă, pentru eventualele perturbări exterioare ale magnetului. Poate lucra atât in sensul acelor de ceasornic cât şi invers, existând un controller electronic al vitezei de lucru.

Maşina este potrivită pentru uzul industrial precum: industria construcţiilor de oţel, construcţii industriale, construcţia de poduri, construcţii navale, construcţia de macarale, în general pentru lucrul cu metale.

Compania RUKO a fost înfiinţată în anul 1974 în Boblingen, Germania, purtând pe atunci numele de RUKO OHG care ulterior a fost schimbat în gRUKO GmbH, în anul 1980. Produce scule de găurit profesionale, acestea fiind vândute în peste 60 de ţări din întreaga lume de către un număr impresionant, de peste 2.300 distribuitori calificaţi. RUKO GmbH Holzgerlingen are filiale în SUA, Asia, Franţa, Benelux, Scandinavia şi Austria. Tn cei peste 30 de ani de experienţă compania a ajuns în topul mondial al producătorilor de scule pentru găurit şi de teşit, cu un sortiment vast şi competent de unelte. Metatools Ploieşti este importator al brandului în România.

Date tehnice

Consumul energie W 1.200

Înălţime maximă mm 598

Cursa mm 190

Greutatea kg 18

Mandrină mm 3-16

Adâncimea de tăiere a carotierelor mm 30/50

Tensiunea de intrare

Volt 230

In conformitate cu VDE, CEE

 

www.metatools.ro